Erhvervsstaben

Virksomheder, kommuner og organisationer, der ønsker at indgå et samarbejde med AU, kan starte her. Vi tilpasser samarbejdet efter hvilke behov og specifikke temaer, virksomheden ønsker at arbejde med. Erhvervsstaben koordinerer og etablerer kontakt til de AU-medarbejdere eller studerende, der kan indgå i samarbejdet med forskning, undervisningsforløb, case competitions m.v.

I 2018 har Erhvervsstaben bl.a. været med til at indgå en række samarbejder med midtjyske kommuner, og vi har holdt en tværfakultær case competition, AU Challenge, der involverede AU's fire fakulteter.

Hvis du på forhånd ved, hvem på AU du har brug for at komme i kontakt med, er du naturligvis også velkommen til at henvende dig direkte.

Erhvervsstaben er sat i verden for at bistå med at realisere AU’s erhvervssatsning. AU's tværgående Erhvervsudvalg, der består af universitetsledelsen, har ansvar for erhvervssatsningen. For at opnå størst mulig effekt på tværs af AU har Erhvervsudvalget etableret en administrativ koordinationsgruppe med repræsentation fra AU's fakulteter og vicedirektørområder. Denne gruppe understøttes også af Erhvervsstaben.


1442582 / i40