Bilreservation Arts Aarhus

OBS: Bilerne kan frem til sommer findes i P-kælderen under bygning 1481!

Står du og mangler transport til en konference, et møde, et besøg i felten eller til en studietur? I Aarhus råder Arts over fem tjenestebiler, der kan benyttes til den slags formål i Danmark. Bilerne må kun benyttes til tjenstlige formål inden for landets grænser af Arts' medarbejdere og studerende. Der findes fire personbiler med plads til syv personer i hver samt én personbil med plads til fem personer. Alle fem biler kan føres af fører med almindelig kørerkort (kategori B).

Biler:

Bil Aarhus Arts VW Passat ZP51659 (kun for ansatte) - 5 pers.

Bil Aarhus Arts Ford S-Max Trend BV93480 (for ansatte og studerende) - 7 pers.

Bil Aarhus Arts Ford S-Max Trend BV93481 (for ansatte og studerende) - 7 pers.

Bil Aarhus Arts Opel Zafira ZC24268 (for ansatte og studerende) - 7 pers.

Bil Aarhus Arts Opel Zafira ZC31760 (for ansatte og studerende) - 7 pers.

 

Emdrup er der også mulighed for at låne tjenestebiler.

 

Sådan gør du

1. Reserver bil

Hent vejledning.

Du reserverer bilen via din Outlook-kalender. Tilvælg bilen og vælg dato og tidspunkt. I emnefeltet påføres førerens navn samt mobiltelefonnummer (er der flere førere af bilen, er det blot nødvendigt at angive én fører). Under ”sted” påføres formålet med kørslen samt destination. Efter booking modtager du en accept af reservationen i din indbakke.

Vær opmærksom på, at bilerne maksimalt kan reserveres én uge ad gangen.

Husk at opdatere din reservation i Outlook, hvis der sker ændringer.

Særlige reservationsregler for studerende
Studerende må ikke selv reservere biler og skal derfor henvende sig til institutsekretariatet, hvor selve reservationen foretages. Den studerende skal her medbringe en udfyldt køretilladelse, som skal underskrives både af den studerende selv og af vedkommendes institutsekretariatsleder/viceinstitutleder (efter delegation fra institutleder).

Hent køretilladelse.

Køretilladelsen og en udskrift af reservationsbekræftelsen på bilen eller en udskrift fra bilens kalender fra Outlook skal medbringes til driftskontoret, når nøglen til bilen afhentes.

Vær opmærksom på, at der skal udfyldes én køretilladelse pr. reservation.

2. Afhent nøgle

Nøglen til bilen kan afhentes på driftskontoret i bygning 1467, lokale 123. Driftskontoret holder dagligt åbent mellem kl. 11.00 og 12.00 på hverdage. Ønsker du at afhente nøglen på et andet tidspunkt, bedes du aftale dette med driftskontoret på tlf. 8715 0536 eller driftost@au.dk.
Ved afhentning af nøgle, bedes du aflevere din reservationsbekræftelse/kalenderudskrift (fra Outlook).
Nøglen kan afhentes dagen før reservationen.

3. Afhent bil

Det er vigtigt, at afhentnings- og afleveringstidspunktet overholdes.

Bilen er parkeret i P-kælderen ved bygning 1467. Med nøglen følger et nøglekort, der kan bruges ved afhentning eller aflevering uden for åbningstid.

I bilen findes en kørebog, som du bedes udfylde ved endt kørsel. Tjek i kørebogen, at km-antallet er registreret ved sidste brug.


4. Mens du bruger bilen

Bilen skal afleveres med fuld tank. Som bruger betaler du selv for det brændstof, du bruger undervejs. Eventuelle bøder, p-afgifter m.v. dækkes af føreren.

Er uheldet ude?
Via SikkerhedsPartner A/S er det muligt at benytte Dansk Autohjælp A/S til autoassistance for tjenestebiler på AU.

Hvis du har brug for autoassistance, ringer du: tlf.: 70 113 113.
Ved henvendelse til Dansk Autohjælp oplyses bilens registreringsnummer med henvisning til AU’s kundenummer: SP-87150000.

5. Aflever bil og nøgle

Efter brug afleverer du bilen på det aftalte tidspunkt samme sted i P-kælderen, og nøglerne afleveres på driftskontoret (uden for åbningstid kan nøglerne afleveres i dropboksen ved kontoret).

Du bedes aflevere bilen i rengjort og vasket stand (der forefindes støvsuger i garagen).


6. Forsikring

Aarhus Universitet er selvforsikret. Det betyder, at eventuelle uheld og skader ved brug af tjenestebiler inden for landets grænser dækkes af Aarhus Universitet.

Særligt for studerende

Studerende er ikke dækket af Aarhus Universitets arbejdsskadeforsikring for ansatte. Studerende opfordres derfor til at tegne egen ulykkesforsikring. 


314834 / i40