Bilreservation Emdrup

Tjenestebiler på Campus Emdrup

Står du og mangler transport til en konference, et møde eller et besøg i felten? I Emdrup råder Arts over tre tjenestebiler, der kan benyttes til formålet i Danmark. Bilerne må kun benyttes til tjenstlige formål af Arts' medarbejdere og studerende. Der er to personbiler med plads til syv personer i hver og en personbil med plads til to personer. Alle tre biler kan føres af fører med almindeligt kørerkort (kategori B).

Biler:

Bil Emdrup Arts Opel Zafira, ZC 31 761

Bil Emdrup Arts Opel Zafira, ZC 20 998

Bil Emdrup Arts Citroën C4 Picasso, XS 92 068

Sådan gør du

1. Reserver bil

Hent vejledning.

Du reserverer bilen via din Outlook-kalender. Vælg bil, dato og tidspunkt. I emnefeltet påføres førerens navn samt mobiltelefonnummer (er der flere førere af bilen, er det blot nødvendigt at angive én fører). Under ”sted” påføres formålet med kørslen samt destination. Efter booking modtager du en accept af reservationen i din indbakke.

Husk at opdatere din reservation i Outlook, hvis der sker ændringer.

Udskrift af reservationsbekræftelsen på bilen eller en udskrift fra bilens kalender fra Outlook skal medbringes til Berit Granum, når nøglen til bilen afhentes.

Vær opmærksom på, at bilerne maksimalt kan reserveres én uge ad gangen.


2. Afhent nøgle

Nøglen til bilen kan afhentes hos Berit Granum i bygning A, lokale 001. Berit Granum kan kontaktes på mail, begr@au.dk eller telefon 8715 1876 før afhentning.
Nøglen kan afhentes dagen før reservationen.
 

3. Afhent bil

Det er vigtigt, at afhentnings- og afleveringstidspunktet overholdes.

Bilen er parkeret i P-pladsen Tuborgvej 164.

I bilen findes en kørebog, som du bedes udfylde ved endt kørsel. Tjek i kørebogen, at km-antallet er registreret ved sidste brug.

4. Mens du bruger bilen

Bilen skal afleveres med fuld tank. Som bruger betaler du selv for den benzin, du bruger undervejs. Eventuelle bøder, p-afgifter m.v. dækkes af føreren.

Er uheldet ude?
Hvis du har brug for autoassistance, ringer du: tlf.: 70102030.
Ved henvendelse til Falck oplyses bilens registreringsnummer med henvisning til aftalenummer 10902290.

5. Aflever bil og nøgle

Efter brug afleverer du bilen på det aftalte tidspunkt samme sted i P-pladsen, og nøglerne afleveres til Berit Granum (uden for åbningstid kan nøglerne afleveres i postkassen ved hovedindgang).

Du bedes aflevere bilen i rengjort og vasket stand.


6. Forsikring

Aarhus Universitet er selvforsikret. Det betyder, at eventuelle uheld og skader ved brug af tjenestebiler i Danmark dækkes af Aarhus Universitet.

Bestilling af biler

Berit Granum

M
H bygn. A, 001
P +4587151876
P +4524970073

Inspektør

Susie Petersson

Driftsinspektør
M
H bygn. A, 001
P +4587151676
P +4523233661

318184 / i40