Roskilde Kantine

Åbningstider

Kantinen har åbent:

Morgenmad: 8.30-10.00
Frokost: 11.30-13.00
Salg af kioskvarer: 8.30-14.00

Faste lukkedage:

Weekender og Helligdage
De 3 dage før påske
Dagen efter Kr. Himmelsfartsdag
Sommerferie i uge 29-31
Mellem jul og nytår.

Kontakt

kantinerosk@au.dk

 

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Udfyld bestillingsseddel til Kantinen i Roskilde, og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet. Klik her for bestillingseddel.

 

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen;

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne f. eks. "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne vedhæfte en særskilt deltagerliste.

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks.  ph.d. forsvar, receptioner mv., kan du vedhæfte invitationen til arrangementet.

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

OBS

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til kantinerosk@au.dk 

 

Bestilling til Roskilde kantine, sker igennem denne formular.

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Send deltagerliste til dmuromst@au.dk

Tidsfrister for bestilling

Bestillinger til under 10 personer, skal ske senest kl. 12.00 dagen før den ønskede levering.

Bestillinger til over 10 personer, skal ske fire hverdage inden den ønskede levering. Ændringer til disse bestillinger skal ske senest kl. 12.00 dagen inden den ønskede levering. 

Ugens menu (med forbehold for ændringer)

Uge 38

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

Forloren hare med skysauce, kartofler og surt/

Meatloaf with potatoes, pickles and sauce

 

30 kr.

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Chili con carne/

Chile con carne



30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

Kylling med rosmarinsky, kartofler og små bagte gulerødder/

Chicken with rosemary sauce, potatoes and baked carrots

  


30 kr.

 

Torsdag

Dagens menu/Meal of the day

Grøntsagsdeller (vegetar) med små bagte kartofler og kold chilidressing/

Vegetarian meatballs with small baked potatoes and cold chili dressing

 


30 kr.

Fredag

Dagens menu/Meal of the day

Kyllingespyd, bagt kartoffel og coleslaw/

Chicken on a stick, baked potatoes and coleslaw

 

30kr. 

 

 

Uge 39

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

Sejkrebinet med små bagte kartofler, remoulade og salat/

Breaded pollack with small baked potatoes, remoulade and salad

 

 35 kr. 

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Krydret oksekødboller med tomatsauce og ris/

Spicy meatballs (beef) with rice and tomato sauce

  

 30 kr. 

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

Svinefilet med flødekartofler og haricot verts/

Pork filet with scalloped potatoes and beans

  

 30 kr. 

Torsdag

Dagens menu/Meal of the day

Kalkun-cordon bleu, kold bearnaisecreme, bagte kartofler med rodfrugter/

Cordon bleu turkey, cold bearnais, baked potatoes and root vegetables

  

 30 kr. 

Fredag

Dagens menu/Meal of the day

Pariserbøf med æggeblomme, kapers mm./

Parisian steak

  

 30 kr. 

1438865 / i40