Roskilde Kantine

Åbningstider

Kantinen har åbent:

Morgenmad: 8.30-10.00
Frokost: 11.30-13.00

Faste lukkedage:

Weekender og Helligdage
De 3 dage før påske
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Sommerferie i uge 29-31
Mellem jul og nytår.

Kontakt kantinerosk@au.dk

 

 

5/9-19 torsdag Kantinen holder helt lukket denne dag.

 

 

 

 

 

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Udfyld bestillingsseddel til Kantinen i Roskilde, og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet. Klik her for bestillingseddel.

!!! OBS på seneste bestillingsdag!!

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen;

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne f. eks. "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne vedhæfte en særskilt deltagerliste.

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks.  ph.d. forsvar, receptioner mv., kan du vedhæfte invitationen til arrangementet.

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

OBS

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til kantinerosk@au.dk 

 

Bestilling til Roskilde kantine, sker igennem denne formular.

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Send deltagerliste til dmuromst@au.dk

Tidsfrister for bestilling

Fra 1/11-18

Det er altid dejligt at få varsko om at der er en stor bestilling på vej, men I skal være OBS på, at varerne til bestillingen først bliver bestilt når kantinen har modtaget bestillingen pr. mail eller afleveret på print.


Tidsfrister for bestillinger til:  
Under 10 personer, skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før den ønskede levering.
10-30 personer, skal bestilles 4 hverdage inden den ønskede levering.
30 personer og derover, skal bestilles 14 dage inden den ønskede levering.

Ændringer sendes til kantineros@au.dk eller I kan komme forbi Kantinen og aflevere til Marianne Mortensen.

Ændringer af bestilling til 10 personer og derover, er bindende og kan ikke ændres 4/14 dage før ønskede levering, da varerne til bestillingen er bestilt.

Kantineudvalg

I Roskilde er der nedsat et kantineudvalg med repræsentanter fra alle institutter mv. (i Roskilde vel at mærke). 

Medlemmer af udvalget er: 
Steen Dan Christiansen, Administrationscenterchef ST (formand)
Daniel Spelling Clausen, Institut for Bioscience
Jane Søfting, Institut for Miljøvidenskab
Patrik Fauser, Institut for Miljøvidenskab
Allan V. Pedersen, St-Byg5 i Roskilde
Marianne Mortensen, St-Byg5 i Roskilde
Birte Nielsen, St-Byg5 i Roskilde (referent)

Du er altid velkommen med ris og ros vedrørende kantinen. Du kan henvende dig til et af medlemmerne af katineudvalget, eller du kan sende en mail til kantinen, e-mail: kantinerosk@au.dk

Referater af kantineudvalgsmøder: 

Referat af kantineudvalgsmøde 6. juni 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 6. februar 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 15. august 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 17. februar 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 8. november 2016
Referat af kantineudvalgsmøde 20. september 2016

Ugens menu (med forbehold for ændringer)

Uge  38

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

1 krebinet med kartofler, skysauce og dampede grøntsager/
1 breaded veal patty with potatoes and steamed vegetables

30 kr.

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Vegetardag/Veggie-day
1 stk. nachos toast serveret med stegte kartofler/
1 nacho toast served with fried potatoes

30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

Sammenkogt ret med cocktailpølser eller som vegetarisk ret, dertil bagt kartoffelmos/ 
Stew with sausage or as vegetarian dish, served with baked mashed potatoes

  

30 kr.

 

Torsdag

Dagens menu/ Meal of the day

1 stk. stegt rødspætte, serveret med råkostsalat, remoulade og bådkartofler/
1 fried flounder with shredded carrots, remoulade and potatoes                                    

 35 kr.         

Fredag

Dagens menu/Meal of the day

Dagens lune ret/warm dish of the day

30 kr.

 

 

 

Uge 39

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

2 stk. frikadeller eller kyllingefrikadeller serveret med pestokartofler og bagte grøntsager/  
2 meatballs or chicken meatballs with pesto potatoes and baked vegetables

 30 kr.   

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

Vegetardag/Veggie-day
1 stk. wrap med creme fraiche og salsa/
1 wrap with sour Cream and salsa 

 30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

1 stk. hakkebøf eller 2 stk. rødebedebøf serveret med bløde løg, bearnaise og bagte kartofler og gulerødder/
1 minced beef steak or 2 beetroot steaks with caramelized onions, bearnaise sauce and baked potatoes and carrots

30 kr.

Torsdag

Dagens ret/Meal of the day

2 stk. fiskefrikadeller serveret med grønkålssalat, dampede kartofler og hollandaisesauce/
2 fish cakes with kale salad served with steamed potatoes and hollandaise sauce

 35 kr.

Fredag

Dagens ret/Meal of the day

Dagens lune ret/warm dish of the day 



  30 kr.


1438865 / i40