Roskilde Kantine

Åbningstider

Kantinen har åbent:

Morgenmad: 8.30-10.00
Frokost: 11.30-13.00
Salg af kioskvarer: 8.30-14.00

Faste lukkedage:

Weekender og Helligdage
De 3 dage før påske
Dagen efter Kr. Himmelfartsdag
Sommerferie i uge 29-31
Mellem jul og nytår.

Kontakt kantinerosk@au.dk

 

24/6-19 mandag Kantinen lukker kl. 12.30 

28/6-19 fredag Kantinen holder helt lukket denne dag, grundet reparation på vandledning.

5/9-19 torsdag Kantinen holder helt lukket denne dag.

 

 

 

 

 

Bestilling i kantinen for AU ansatte

Udfyld bestillingsseddel til Kantinen i Roskilde, og tryk til sidst på "send ordre" i bunden af skemaet. Klik her for bestillingseddel.

!!! OBS på seneste bestillingsdag!!

HUSK; du skal udfylde samtlige felter markeret med rød stjerne.

Af revisionsmæssige årsager, er der følgende krav til udfyldelse af bestillingen;

Anledning

Beskriv anledningen så præcist som muligt. Det er f. eks. ikke nok at skrive møde, kursus eller lignende. 

Deltagerliste

Deltagere skal angives med navns nævnelse. Du må ikke anvende forkortelser for navne f. eks. "msh".

Du må gerne angive et navngivet udvalg, nævn eller gruppe f. eks. aktivitetsudvalg, hvor man vil kunne finde tilbage til medlemmerne.

Oplys tilhørsforhold på deltagerne, dvs. intern/ekstern (angiv virksomhed).

Du må gerne vedhæfte en særskilt deltagerliste.

Hvis deltagerkredsen er en større gruppe, hvor der er usikkerhed om, hvem der deltager i arrangementet, f. eks.  ph.d. forsvar, receptioner mv., kan du vedhæfte invitationen til arrangementet.

Bestilling i kantinen for eksterne virksomheder

OBS

Der er i øjeblikket problemer med bestilling for eksterne, som ikke har tilknyttet et mailprogram til den PC hvorfra man sender sin ordre. 

Indtil videre kan eksterne downloade bestillingsformularen, udfylde den og sende den til kantinerosk@au.dk 

 

Bestilling til Roskilde kantine, sker igennem denne formular.

Husk; du skal udfylde alle felter markeret med rød stjerne. Tryk på "send ordre" i bunden af skemaet.

Send deltagerliste til dmuromst@au.dk

Tidsfrister for bestilling

Fra 1/11-18

Det er altid dejligt at få varsko om at der er en stor bestilling på vej, men I skal være OBS på, at varerne til bestillingen først bliver bestilt når kantinen har modtaget bestillingen pr. mail eller afleveret på print.


Tidsfrister for bestillinger til:  
Under 10 personer, skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før den ønskede levering.
10-30 personer, skal bestilles 4 hverdage inden den ønskede levering.
30 personer og derover, skal bestilles 14 dage inden den ønskede levering.

Ændringer sendes til kantineros@au.dk eller I kan komme forbi Kantinen og aflevere til Marianne Mortensen.

Ændringer af bestilling til 10 personer og derover, er bindende og kan ikke ændres 4/14 dage før ønskede levering, da varerne til bestillingen er bestilt.

Kantineudvalg

I Roskilde er der nedsat et kantineudvalg med repræsentanter fra alle institutter mv. (i Roskilde vel at mærke). 

Medlemmer af udvalget er: 
Steen Dan Christiansen, Administrationscenterchef ST (formand)
Daniel Spelling Clausen, Institut for Bioscience
Jane Søfting, Institut for Miljøvidenskab
Patrik Fauser, Institut for Miljøvidenskab
Allan V. Pedersen, St-Byg5 i Roskilde
Marianne Mortensen, St-Byg5 i Roskilde
Birte Nielsen, St-Byg5 i Roskilde (referent)

Du er altid velkommen med ris og ros vedrørende kantinen. Du kan henvende dig til et af medlemmerne af katineudvalget, eller du kan sende en mail til kantinen, e-mail: kantinerosk@au.dk

Referater af kantineudvalgsmøder: 

Referat af kantineudvalgsmøde 6. juni 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 6. februar 2018
Referat af kantineudvalgsmøde 15. august 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 17. februar 2017
Referat af kantineudvalgsmøde 8. november 2016
Referat af kantineudvalgsmøde 20. september 2016

Ugens menu (med forbehold for ændringer)

Uge  25

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

1 stk. hakkebøf serveres med krydderbearnaise, pommes frites & dampede Haricot vert /
1 piece minced beef steak with spicy bearnaise sauce, chips & steamed Haricot vert

 

35  kr.

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

1 stk. flæskestegsburger hertil rødkål & agurkesalat/
1 piece Roast pork burger with red cabbage & marinated cucumber salad

30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

Vegetardag: 2 stk rødbedebøf serveres med krydder stegte kartofler dertil hvidlægsdressing & salat  / 
Vegetarian day: 2 pieces of Beetroot steak with spicy fried potatoes, garlic dessing & salad

  


30 kr.

 

Torsdag

Dagens menu/ Meal of the day

2 stk. kyllingefrikadeller serveres med hvedekerne salat & dressing /
2 pieces of chicken meat balls with wheat grain sald & dressing                                                        

30 kr.         

Fredag

Dagens menu/Meal of the day

Pandekage med oksekødsfyld serveres med salat /
Pancake with beef stuffing served with salad

30 kr.

 

 

 

Uge 26

Menu

Pris

Mandag

Dagens menu/Meal of the day

Stegt kalkunbryst, serveres med små kogte kartofler, dampet sommergrønt & skysauce /  
Fried Turkey breast served with smal potatoes, steamed summer vegetables & gravy

30 kr.   

Tirsdag

Dagens menu/Meal of the day

1 stk. lasagne, servet med salat /
1 slice of lasagna served with salad 

 30 kr.

Onsdag

Dagens menu/Meal of the day

2 stk. frikadeller, servers med kold kartoffelsalat og grøn salat/
2 pieces of meat balls served with Cold potato Salad nd green Salad  

30 kr.

Torsdag

Dagens ret/Meal of the day
Vegetar dag: 1 stk. vegetarisk tærte med grøntsager, hertil servers tzatziki /
Vegetarian day: 1 piece of vegetarian tart with vegetables & Tzatziki

  30 kr.

Fredag

Dagens ret/Meal of the day

Lukket  /
Closed

           kr.


1438865 / i40