Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Bygninger Digital parkering
 • Digital parkering

 • Nye parkeringsregler for udvalgte p-pladser i Universitetsparken
  samt Tåsingegade, Nobelparken og Trøjborgvej

Fra den 15. marts 2016 er udvalgte AU parkeringsområder forbeholdt medarbejdere og gæster ved AU i tidsrummet kl. 7.00 – 17.00 på hverdage.

Hvem kan oprette en parkeringstilladelse

Du kan oprette en parkeringstilladelse, hvis Aarhus Universitet er din primære arbejdsgiver, og din arbejdsplads er i en AU-bygning.

Hvis du mener, at du bør have adgang til at oprette en parkeringstilladelse, men bliver afvist, bedes du rette henvendelse til Tek@au.dk.

Parkeringstilladelsens gælder til...

Fra den 6. februar 2017 gælder parkeringstilladelsen til alle parkeringspladser omfattet af digital parkering. Du kan se pladserne på kortet.

Hvis du allerede har oprettet en parkeringstilladelse, så gælder den nu til alle parkeringspladserne på kortet.

Bemærk at parkeringstilladelsen IKKE gælder til parkeringspladserne ved Steno Museet og Naturhistorisk Museum, disse pladser er til besøgende.

På Trøjborgvej ved bygning 1910-1918 skal du være særlig opmærksom på, at der er båse skiltet med ”Aarhus Universitet gæsteparkering” med tidsbegrænsning på 4 timer. Disse båse er tiltænkt gæster, og tidsbegrænsningen på 4 timer gælder, selvom du har en parkeringstilladelse. Der er de første 11 på højre hånd efter indkørsel. 

Ved Nobelparken er der 4 timers gæsteparkering på Jens Chr. Skous Vej på øst- og nordsiden af bebyggelse. Her kan medarbejdere med parkeringstilladelse desuden parkere uden tidsbegrænsning.

Sådan registrerer du din bil

Tryk på "Registrer din bil" i menuen til højre. Du bliver nu videresendt til en login-side, hvor du skal indtaste dit brugernavn: au{auid}@uni.au.dk samt dit password. Indtast din bils registreringsnummer og klik herefter på ”Gem”-symbolet. Du kan registrere op til to biler - vær dog opmærksom på, at begge biler ikke kan holde parkeret samtidigt. Du modtager en mail med bekræftelse på, at tilladelsen er oprettet. Du kan for øvrigt til enhver tid logge på, og se dine parkeringstilladelser.

Når din bil er registeret, kan du holde på de parkeringspladser, der markeret med et skilt fra ParkZone uden at risikere at få en kontrolafgift, men du er dog ikke garanteret en parkeringsplads.

På Trøjborgvej ved bygning 1910-1918 skal du være særlig opmærksom på, at der er båse skiltet med ”Aarhus Universitet gæsteparkering” med tidsbegrænsning på 4 timer. Disse båse er tiltænkt gæster, og tidsbegrænsningen på 4 timer gælder, selvom du har en parkeringstilladelse. Der er de første 11 på venstre hånd efter indkørsel.                                                          

Ny bil eller lånebil
Husk at din tilladelse – og parkeringskontrollen - tager udgangspunkt i din bils registreringsnummer. Får du en ny bil, skal du logge på ”Registrer din bil”, slette parkeringstilladelsen til din gamle bil og oprette en parkeringstilladelse til den nye. 

Hvis du i en periode anvender en lånebil, og allerede har oprettet de maksimale 2 parkeringstilladelser, kan du evt. slette en af dine tilladelser og oprette en parkeringstilladelse til lånebilen. Efter endt lån sletter du parkeringstilladelsen på lånebilen og opretter en ny parkeringstilladelse til det registreringsnummer, du slettede.

Sådan opretter du en parkeringstilladelse til en gæst

Får du besøg af en gæst, der ikke har en parkeringstilladelse eller ikke er ansat ved AU, har din gæst to parkeringsmuligheder i områderne:

 • Pladser reserveret til gæster med en tidsbegrænsning på 4 timer
 • En gæsteparkeringstilladelse.

En gæsteparkeringstilladelse er gyldig i en dag (hele dagen). Alle AU medarbejdere, som har adgang til at oprette en parkeringstilladelse (se boksen øverst), kan oprette gæsteparkeringstilladelser. Gæsteparkeringstilladelser oprettes på samme måde som parkeringstilladelser til medarbejdere (se boksen ”SÅDAN REGISTRERER DU DIN BIL”). Du skal dog vælge fanen ”Gæster,…”, og huske at indtaste gæstens registreringsnummer.  Du modtager en mail med bekræftelse på, at gæsteparkeringstilladelsen er oprettet.

Gæsteparkeringstilladelsen kan kun oprettes til indeværende dag, og gælder frem til midnat.

Gæsteparkeringstilladelsen gælder de ”almindelige” pladser. På Trøjborgvej ved bygning 1910-1918 skal du være særlig opmærksom på, at der er båse skiltet med ”Aarhus Universitet gæsteparkering” med tidsbegrænsning på 4 timer. Disse båse er tiltænkt gæster, og tidsbegrænsningen på 4 timer gælder, selvom du opretter en gæsteparkeringstilladelse til din gæst. Der er de første 11 på højre hånd efter indkørsel.

AU tjenestebiler og håndværkere

 • AU tjenestebiler med ”Aarhus Universitet”/AU-logo påført bilen
 • Biler tilhørende håndværkere og andre virksomheder med ærinde til/arbejde på AU (bilen skal være påført firmanavn og CVR-nummer).

er undtaget parkeringsbestemmelserne, og kan frit parkere på områderne (dog max. 4 timer i arealer med tidsbegrænsning på 4 timer).

Registrer din bil


Brug følgende login-oplysninger:

 • Brugernavn: AU[AU ID]@uni.au.dk
 • Adgangskode: den adgangskode du bruger til webmail


Har du problemer med at logge på?
Forsøg venligst med en anden browser.

Hjælp eller spørgsmål

 • Parkeringsbestemmelserne – kontakt ParkZone på 7025 2696.
 • Pilotprojektet - Hvis du har spørgsmål kontakt tek@au.dk

1428886 / i40