Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Forskningsstøtte og samarbejde Forskningsstøtte Inspirationsinterview og cases

Inspirationsinterview og cases

Få inspiration til dit arbejde med eksterne bevillinger fra forskere og andre, som har viden og erfaringer med projekter og ansøgninger

16.01.2018 | Forskningsstøtte

Interview med reviewer Marianne Zandersen: Hver en detalje tæller i en Horizon 2020 ansøgning

Der er kamp til stregen, hvis man skal få succes med sin Horizon 2020 ansøgning. Barren ligger højt, og små fejl kan betyde, at ens ansøgning ryger ud. Det fortæller lektor Marianne Zandersen, som har været reviewer i anden fase på 8 Horizon 2020 ansøgninger.

10.11.2017 | Forskningsstøtte

Interview med professor Hans Erik Bøtker

Professor Hans Erik Bøtker og tre internationale kolleger ønskede et stærkere europæisk netværk inden for deres forskningsområde - kardiologi. Derfor søgte de COST og har i dag et netværk, hvor 20 lande er repræsenteret. Han mener, det er positivt, at forskere får denne mulighed og synes, de har fået organiseret et godt netværk, som har potentiale til noget større.

10.11.2017 | Forskningsstøtte

Interview med vicedirektør John Westensee

Hvad er ’impact’ af din forskning? Et spørgsmål, som det er vigtigt bliver besvaret både præcist og nuanceret i ansøgninger, siger vicedirektør i Forskning og Eksterne relationer John Westensee, der har været til konference i New Zealand, som overordnet havde et stærkt fokus på impact.

26.09.2017 | Forskningsstøtte

Interview med professor Søren Riis Paludan

Professor Søren Riis Paludan er koordinator på Horizon 2020 projektet “Training network providing cutting-EDGE knowlEDGE on Herpes Virology and Immunology” (EDGE). EDGE er et “Innovation Training Network (ITN) under Marie Curie programmet i Excellent Science søjlen. Projektet har fået knap fire mio. euro til at uddanne den næste generation af forskere til at finde løsninger inden for forebygge

26.09.2017 | Forskningsstøtte

Interview med lektor Martin Brynskov

Det kræver et langt sejt træk at få Horizon 2020 midler til et stort internationalt partnerprojekt som SynchroniCity, som har et samlet budget på 20 mio.€, heraf næsten 15 mio. fra Horizon 2020. Man skal sætte en ny dagsorden og opdyrke netværk gennem mange år er lektor Martin Brynskovs erfaring og anbefaling til andre forskere.

26.09.2017 | Forskningsstøtte

Interview med seniorforsker Hans Sanderson

Hans Sanderson, seniorforsker på Institut for Miljøvidenskab og har arbejdet som koordinator på FP7 samarbejdsprojektet ”BASE”, som blev afsluttet i 2016. Han videregiver her en række råd, som ansøgere af Horizon 2020 midler kan have gavn af.

25.09.2017 | Forskningsstøtte

Interview med dekan Johnny Laursen

Danmark har stor indflydelse på delprogrammerne i Horizon 2020. Og vi har stærke alliancepartnere i programkomiteerne fortæller dekan Johnny Laursen, Arts, der sidder som national ekspert i EU's programkomite for ”Europe in a changing world – Inclusive, innovative and reflective Societies”, som er et af temaerne i ”Societal Challenges” søjlen.


1440246 / i40