Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for ansatte

Slå op i emneindeks

Find person

Find AU

Bygningskort | Personsøgning | aukort@au.dk

Du er her: AU » Medarbejdere » Medarbejderservice » HR » Arbejdsmiljø » Beredskab » Hjertestartere og førstehjælpsudstyr

Hjertestartere og førstehjælpsudstyr

På Aarhus Universitet er indkøbt og opsat 60 hjertestartere. Hvert år får omkring 3.500 mennesker i Danmark hjertestop uden for hospitalet. I dag overlever knap 200. Med livreddende førstehjælp og hurtig hjertestart anslås det, at 300-400 danskere vil kunne overleve et hjertestop. På Aarhus Universitet er hjertestarterne placeret, hvor mange mennesker færdes, men hjertestartere gavner kun, hvis man ved, hvor de er. Derfor er det vigtigt at få registreret alle hjertestartere korrekt.

Vi opfordrer alle enheder, der har en hjertestarter, til at tjekke oplysningerne og eventuelt tilmelde den på hjertestarter.dk. Oplysningerne deles med vagtcentraler landet over, så førstehjælpere kan guides til nærmeste hjertestarter, hvis den er tæt på.

Hjertestarter.dk drives af TrygFonden. På siden kan du lære at bruge en hjertestarter og læse om nogle af de tilfælde, hvor hjertestartere har reddet liv.

En hjertestarter er en transportabel, batteridrevet maskine. Ved at afgive elektrisk stød kan hjertestarteren få et hjerte, som er holdt op med pumpe blod rundt, til at pumpe normalt igen. Hjertestarteren kan ikke fejlbetjenes og er let at bruge.

Mange af AU’s hjertestartere er af mærket Laerdal og købt hos Dansk Brandteknik, der også løbende servicerer hjertestarterne. AU’s kontaktperson hos Dansk Brandteknik er Kurt Bach Jensen (Email: kurt.bach@email.dk og tlf. 20909322).

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 24.09.2014

Må vi få din feedback?

Fandt du det emne, du ledte efter?

Vi arbejder løbende på at forbedre medarbejderservice. Har du ris, ros eller gode forslag til  medarbejderservice generelt, høre vi gerne fra dig!

Send din feedback til medarbejdere@au.dk.

Nemmere adgang til informationer

Det skal være nemmere for medarbejderne at finde de informationer fra administrationen, de har brug for i det daglige arbejde.

Et emneindeks, hvor du hurtigt kan finde de vigtigste emner fra hele administrationen, er et af de tiltag, der er blevet gennemført for at hjælpe medarbejderne.

Emneindeks

Leder du efter noget bestemt? Brug indekset som hurtig genvej til at finde et emne. Du kan også finde emneindekset i menuen (de tre vandrette streger) i øverste højre hjørne.

Fælles Grundlag for Samarbejde

Læs de nye retningslinjer for samarbejdet mellem administration og institutter på Aarhus Universitet. Dokumentet indeholder også beskrivelser af de ydelser, som vicedirektørområderne tilbyder.

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk