Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for ansatte

Slå op i emneindeks

Find person

Find AU

Bygningskort | Personsøgning | aukort@au.dk

Du er her: AU » Medarbejdere » Medarbejderservice » HR » Arbejdsmiljø » Arbejdsmiljøorganisationen » Kurser » Førstehjælp

Førstehjælpskurser

Førstehjælp redder liv – og alle kan være med til at gøre en afgørende forskel. Aarhus Brandvæsen udbyder to forskellige kurser i førstehjælp:

Kursus i akut livreddende førstehjælp (7 timer)

Kurset giver deltagerne kendskab til og mulighed for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude, eller hvis der optræder pludselig sygdom. Gennem praktiske øvelser lærer du blandt andet at give kunstigt åndedræt og hjertemassage.

Undervisningen gennemføres med korte teoretiske oplæg efterfulgt af demonstration og praktiske øvelser med hovedvægten lagt på den praktiske side.

Repetitionskursus (3 timer)

Har du allerede taget et førstehjælpskursus, kan du i stedet tilmelde dig et repetitionskursus. Du skal være i besiddelse af gyldigt førstehjælpsbevis (max. tre år gammelt) for at kunne deltage. Beviset medbringes på kurset.

Underviser

Førstehjælpskurserne udbydes i samarbejde med Aarhus Brandvæsen, som står for undervisningen på kurserne.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 10.11.2014

Må vi få din feedback?

Fandt du det emne, du ledte efter?

Vi arbejder løbende på at forbedre medarbejderservice. Har du ris, ros eller gode forslag til  medarbejderservice generelt, høre vi gerne fra dig!

Send din feedback til medarbejdere@au.dk.

Nemmere adgang til informationer

Det skal være nemmere for medarbejderne at finde de informationer fra administrationen, de har brug for i det daglige arbejde.

Et emneindeks, hvor du hurtigt kan finde de vigtigste emner fra hele administrationen, er et af de tiltag, der er blevet gennemført for at hjælpe medarbejderne.

Emneindeks

Leder du efter noget bestemt? Brug indekset som hurtig genvej til at finde et emne. Du kan også finde emneindekset i menuen (de tre vandrette streger) i øverste højre hjørne.

Fælles Grundlag for Samarbejde

Læs de nye retningslinjer for samarbejdet mellem administration og institutter på Aarhus Universitet. Dokumentet indeholder også beskrivelser af de ydelser, som vicedirektørområderne tilbyder.

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk