Du er her: AU » Medarbejdere » Medarbejderservice » HR » Arbejdsmiljø » Arbejdsmiljøorganisationen » Kurser » Førstehjælp

Førstehjælpskurser

Førstehjælp redder liv – og alle kan være med til at gøre en afgørende forskel. Aarhus Brandvæsen udbyder to forskellige kurser i førstehjælp:

Kursus i akut livreddende førstehjælp (7 timer)

Kurset giver deltagerne kendskab til og mulighed for at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude, eller hvis der optræder pludselig sygdom. Gennem praktiske øvelser lærer du blandt andet at give kunstigt åndedræt og hjertemassage.

Undervisningen gennemføres med korte teoretiske oplæg efterfulgt af demonstration og praktiske øvelser med hovedvægten lagt på den praktiske side.

Repetitionskursus (3 timer)

Har du allerede taget et førstehjælpskursus, kan du i stedet tilmelde dig et repetitionskursus. Du skal være i besiddelse af gyldigt førstehjælpsbevis (max. tre år gammelt) for at kunne deltage. Beviset medbringes på kurset.

Underviser

Førstehjælpskurserne udbydes i samarbejde med Aarhus Brandvæsen, som står for undervisningen på kurserne. Find en dato og et kursus der passer og tilmeld dig her.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 19.08.2015

Må vi få din feedback?

Fandt du det emne, du ledte efter?

Vi arbejder løbende på at forbedre medarbejderservice. Har du ris, ros eller gode forslag til medarbejderservice generelt, hører vi gerne fra dig!

Send din feedback til medarbejdere@au.dk.

Emneindeks

Leder du efter noget bestemt? Brug indekset som hurtig genvej til at finde et emne. Du kan også finde emneindekset i menuen (de tre vandrette streger) i øverste højre hjørne.

Udvikling af medarbejderservice

Udviklingen af medarbejderservice bliver varetaget af koordinationsgruppen for medarbejderservice, som består af webredaktører fra de 5 administrative vicedirektørområder samt webansvarlige fra de administrative centre på de 4 fakulteter.