Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice HR Elever og praktikanter For elever og praktikanter Netværk for kontor- og økonomielever

Netværk for kontor- og økonomielever

Der findes et velfungerende netværk ved Aarhus Universitet for universitetets cirka 25 kontor- og økonomielever. Møderne afholdes 4 gange om året, og går på skift mellem eleverne.

I klubben mødes eleverne for at erfaringsudveksle, lære af hinanden, høre spændende oplæg og dyrke det sociale.

Elevudvalget

Louise Kæseler Poulsen

Kontorelev Institut for Bioscience - Sekretariat, Aarhus
H 1540, 018
P +4587156534

Find os på facebook

For gamle, nye og nuværende kontor- og økonomielever på Aarhus Universitet, har vi en Facebook gruppe. Den kan du finde ved at søge på: AU elevklubben.