InDesign udvidet

Kurset i Videregående InDesign er for dig, der gerne vil arbejde med lidt mere komplekse funktioner i forbindelse med opsætning af tekst og billeder til annoncer, brochure, foldere, hæfter, m.v.

Målgruppe
Alle medarbejdere med lidt erfaring i brug af InDesign.

Forudsætninger
Introducerende kursus i InDesign CS6 eller tilsvarende. Kendskab til PhotoShop er en fordel.

Kursusmål
Formålet med kurset er at give dig færdigheder i at arbejde med InDesigns automatiserede funktioner som mastere, skabeloner, typografier m.v. Funktionerne sikrer konsistens, effektivitet og hurtighed i layoutprocessen samt giver dine publikationer et mere professionelt udseende ved brug af de grafiske elementer, effekter, udtoninger og gennemsigtighed.

Kursusindhold

  • Brug af InDesigns funktioner til automatisering og effektivisering af arbejdsprocessen (mastere, afsnits-og tekstformater, farveformater, gruppering og låsning af objekter).
  • Automatisk sidenummerering og udarbejdelse af indholdsfortegnelse.
  • Arbejde med lange dokumenter, fremstilling af hæfter ved hjælp af "Print Booklet-funktionen" og fremstilling af pdf-dokument inden udskrivning/tryk.
  • Opbygning og anvendelse af skabeloner.
  • Anvendelse af effekter, gennemsigtighed, udtoninger på tekst, billeder og grafik.

Undervisningen foregår som en vekslen mellem gennemgang af teori, instruktion i programmet og hands-on øvelser ved computeren.

Udstyr

Det er hensigtsmæssigt at medbringe egen PC. Er dette ikke muligt, kan en PC udlånes af AU HR. Ønsker du at låne en PC bedes du kontakte AU HR (se kontaktperson til højre).

Du bedes desuden have Adobe InDesign installeret på din PC. har du ikke programmet instaleret på nuværende tidspunkt, bedes du inden kurset hente InDesign prøveversionen.

Guide til at installere Adobe InDesign prøversion.

Bemærk at det er InDesign og ikke Photoshop, der skal hentes, men proceduren er den samme.

Varighed

4 timer

Underviser
AU IT

Pris
900 kr.


319497 / i40