Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice HR Organisations- og kompetenceudvikling Kurser og uddannelser for ansatte på AU Kurser Praktiske bemærkninger vedrørende tilmeldingsproceduren

Praktiske bemærkninger vedrørende tilmeldingsproceduren

Tilmeldingen sker via webshop under de enkelte kurser, og du skal i forbindelse med tilmelding bruge konteringsoplysninger (sted-, projekt og aktivitetsnummer), hvorfra kursusafgiften skal trækkes. Ønskes en faktura tilsendt skal EAN nummer oplyses. Det er også muligt at betale med dankort eller et AU kreditkort.

Afregningen af kurser sker automatisk efter kursusafholdelsen.

Du kan få hjælp til dine konteringsoplysninger ved at kontakte din nærmeste økonomiafdeling - find din økonomikontaktperson her

Find dit EAN nr. HER

Tilmelding til kurserne er bindende. Du har ved tilmelding online fra AU's hjemmeside en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, regnet fra kvitteringsmail er modtaget. Af hensyn til planlægning af kurser, bortfalder din fortrydelsesret, såfremt bestilling af kursus foretages senere end 14 dage før den oplyste dato for kursets afvikling. Skulle du, på trods af den bindende tilmelding, blive forhindret i at deltage i kurset, skal du melde afbud til AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling.

Ved annullering efter de 14 dages fortrydelsesret eller senere end 14 dage før 1. kursusdag skal  kursusprisen betales alligevel. Du er velkommen til at sende en kollega i stedet, så pengene ikke er spildt. Dette kræver bare, at du giver besked til AU HR, Organisations- og Kompetenceudvikling.

Kurserne afholdes kun under forudsætning af fornøden deltagertilslutning. Skulle dit kursus mod forventning ikke blive gennemført, er du velkommen til at kontakte AU HR for at høre, om der er plads på et andet kursus.

Er et kursus overfyldt, er du velkommen til at sende en mail til kompetenceudvikling@au.dk, såfremt du ønsker at blive sat på venteliste.

Kurserne afholdes på Aarhus Universitet eller i lokaler arrangeret af vores undervisere rundt i Aarhus- eller Københavnsområdet. Kurserne afholdes i arbejdstiden. Kursusprisen er anført under hvert kursus. På mange af heldagskurser bliver der serveret formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe og på ½-dagskurser blive serveret formiddags-/eftermiddagskaffe. Det vil stå i den endelige bekræftelsesmail, hvad der indgår af forplejning på kurset.

Ansatte med ansættelsesbrev fra Aarhus Universitet har fortrinsret til at deltage i kurserne, men såfremt der er ledige pladser, kan også ansatte ved vore normale samarbejds- og søsterinstitutioner komme i betragtning, herunder ansatte ved hospitalerne i Aarhus.


301032 / i40