Om AU

Nedenfor finder du en samling links fra AU's egen hjemmeside, der kan være særligt interessante for dig som ny medarbejder på Aarhus Universitet. Det er et kort udpluk af information om AU, der på kort tid kan give dig en ide om historien, kulturen og organisationen på Aarhus Universitet.


Du kan klikke dig ind på de forskellige udvalgte links direkte, men du kan også selv informere dig på den officielle hjemmesiden om AU

medarbejdere.au.dk finder du ligeledes megen nyttig information. Siden danner rammen for indgangen til medarbejdere på AU -  med nyheder, genveje og nyttig information samt værktøjer til brug i dit daglige arbejde som medarbejder.

     

Aarhus Universitets historie

Se filmen 'Aarhus Universitet - en historisk fremstilling'. Du vil på 10 minutter blive taget igennem AU's historie i sprog og billeder.

Vil du læse mere om AU's historie, kan du klikke dig ind og læse yderligere på denne side: Aarhus Universitets historie.

 

 

Organisationen

Du kan finde AU's organisationsdiagrammet her sammen med den seneste organisationsbeskrivelse. For mere information om universitetsledelsen og profilmaterialer kan du klikke dig videre til siden Ledelse.

Læs evt. også mere om de 4 hovedområder27 institutter og om administrationen.

 

 

 

     

Arkitekturen og kunsten på Aarhus Universitet

Se billedkavalkaden om arkitekturen på Aarhus Universitet. Den varer 3 minutter og du vil blive taget med på en visuel rejse med prægtige bygninger, kunst og arkitektur på Aarhus Universitets lokaliteter.

Læs mere om arkitekturen på AU her.

 

 

  

Forskning i særklasse

Læs mere om de udnævnelser og priser, som forskere på Aarhus Universitet har modtaget.

Bl.a. om de to gange forskere fra Aarhus Universitet har modtaget en nobelpris.

 

 

430585 / i40