Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice IT Antivirus

Antivirus

Et godt antivirusprogram kan sikre dig mod virus. AU anvender antivirusprogrammet McAfee på næsten alle AU computere.
Det er vigtigt, at du selv tjekker om McAfee er installeret og opdateret på din arbejdscomputer. Hvis du har spørgsmål til McAfee, kan du kontakte din lokale IT-support.

Antivirus på din arbejdscomputer

Sådan tjekker du, at McAfee antivirus er korrekt installeret på din arbejdscomputer.

Når din computer er tilsluttet AU's netværk, udfører McAfee en månedlig scan af din computer kl. 12 den tredje onsdag i hver måned, og i den forbindelse kan du godt opleve, at din arbejdscomputer kører lidt langsommere end normalt.

Hvis du derudover oplever, at din computer kører langsommere efter du er skiftet fra Sophos antivirus til McAfee, har AU IT mulighed for at hjælpe med en løsning. Du skal blot kontakte din lokale IT-support.

Antivirus på din private computer

Som medarbejder og studerende på AU kan du købe McAfee TotalProtection med rabat. McAfee TotalProtection er et pålideligt antivirusprogram, der beskytter dine personlige oplysninger. Programmet kan installeres på alle computere (Windows og Mac) og smartphones (iOS og Android) i din husstand.

Du kan købe McAfee LiveSafe på https://virusscandiscount.com/aarhus og bruge rabatkoden AARHUS2017

Ovenstående tilbud er kun til privat brug. Hvis du ikke har installeret McAfee antivirus på din AU computer, beder vi dig om at kontakte din lokale IT-support. Find kontaktoplysninger på www.au.dk/it. Har du spørgsmål til McAfee LiveSafe eller brug for hjælp, skal du kontakte McAfee direkte: https://service.mcafee.com/webcenter/portal/cp/home.

AU’s IT-support supporterer ikke McAfee LiveSafe. 


1424610 / i40