Du er her: AU » Medarbejdere » Medarbejderservice » IT » Digital administration » NemID » Installation

Hvordan installerer jeg en medarbejdersignatur?

Mail og brev

Når du har bestilt en medarbejdersignatur, får du en mail fra signatur-autosvar@danid.dk og en dag eller to senere et brev med en installationskode.

I mailen er beskrevet hvad du skal gøre - du kan læse mere om det på https://www.nets-danid.dk/produkter/nemid_medarbejdersignatur/support/installation_og_aktivering/

Som der står i mailen, skal du have installeret et hjælpeprogram, som meget brugervenligt kaldes for CSP, hvis du bruger Windows. Det indeholder fire nyttige funktioner, som du finder under PC'ens 'Programmer' vha. Start-knappen:

NemID CSP menu

Hvis du har haft et medarbejdercertifikat et stykke tid, kan det være at du ser CSP'en som:

Digital Signatur CSP menu

Ved brug vil den blive opgraderet til den nye version.

Hvis du får en ny PC, er dit medarbejdercertifkat væk - så skal du indlæse sikkerhedskopien. Hvis du ikke har fået taget den, kan LRA hjælpe med at genudstede certifkatet. Det samme gælder hvis du har glemt din adgangskode.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 19.08.2015

Må vi få din feedback?

Fandt du det emne, du ledte efter?

Vi arbejder løbende på at forbedre medarbejderservice. Har du ris, ros eller gode forslag til medarbejderservice generelt, hører vi gerne fra dig!

Send din feedback til medarbejdere@au.dk.

Emneindeks

Leder du efter noget bestemt? Brug indekset som hurtig genvej til at finde et emne. Du kan også finde emneindekset i menuen (de tre vandrette streger) i øverste højre hjørne.

Udvikling af medarbejderservice

Udviklingen af medarbejderservice bliver varetaget af koordinationsgruppen for medarbejderservice, som består af webredaktører fra de 5 administrative vicedirektørområder samt webansvarlige fra de administrative centre på de 4 fakulteter.