Medarbejderservice på AU

Værktøjer, vejledninger og serviceydelser for ansatte

Slå op i emneindeks

Find person

Find AU

Bygningskort | Personsøgning | aukort@au.dk

Du er her: AU » Medarbejdere » Medarbejderservice » Kommunikation » Omdømme og design » Designmanualen » Retningslinjer » Designprogram

Designprogram

I efteråret 2008 fik Aarhus Universitet en markant, ny identitet. Det omfattende designprogram skal være med til at styrke universitetets konkurrenceevne internationalt. Nationalt skal designet forankre en ny fælles identitet på tværs af fusioner og geografi.

Den nye identitet er udarbejdet i samarbejde med designbureauet 1508 A/S og blev sat i gang i november 2007.  Designet bygger på værdier som mangfoldighed, tværfaglighed og dialog. Formmæssigt tages der afsæt i den stilperiode, Aarhus Universitet er født i: modernismen.

Designet er blandt andet inspireret af universitetets velkendte campusområde i Aarhus. De gule bygninger er et af universitetets stærkeste symboler. Helt grundlæggende tager identiteten afsæt i universitetets stærke motto ”solidum petit in profundis” – søger i dybet den faste grund.

Designprogrammet er bygget op af en række identitetselementer. Elementerne kan kaldes for ”grundstenene” i den nye identitet. Her kan du læse om identitetselementerne, og hvordan de anvendes i forskellige sammenhænge.

Sølv til AU’s design
Aarhus Universitets nye design vandt sølv i kategorien ”Corporate Identity” til reklamebranchens prisuddeling Creative Circle Award 2009, som fandt sted fredag den 27. marts. 

Designet blev i maj 2012 en del af Billedsamlingen på Designmuseum Danmark

Kontakt

Har du spørgsmål til identiteten eller designprogrammet kan du rette henvendelse til AU Kommunikation på tlf: 87 15 08 48 eller e-mail: design@au.dk.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 24.09.2014

Må vi få din feedback?

Fandt du det emne, du ledte efter?

Vi arbejder løbende på at forbedre medarbejderservice. Har du ris, ros eller gode forslag til  medarbejderservice generelt, høre vi gerne fra dig!

Send din feedback til medarbejdere@au.dk.

Nemmere adgang til informationer

Det skal være nemmere for medarbejderne at finde de informationer fra administrationen, de har brug for i det daglige arbejde.

Et emneindeks, hvor du hurtigt kan finde de vigtigste emner fra hele administrationen, er et af de tiltag, der er blevet gennemført for at hjælpe medarbejderne.

Emneindeks

Leder du efter noget bestemt? Brug indekset som hurtig genvej til at finde et emne. Du kan også finde emneindekset i menuen (de tre vandrette streger) i øverste højre hjørne.

Fælles Grundlag for Samarbejde

Læs de nye retningslinjer for samarbejdet mellem administration og institutter på Aarhus Universitet. Dokumentet indeholder også beskrivelser af de ydelser, som vicedirektørområderne tilbyder.

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk