Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Nyhedsbrev

Administrationens nyhedsbrev

Enhedsadministrationen udsender ca. en gang om måneden et nyhedsbrev til alle administrative medarbejdere – og andre interesserede. Nyhedsbrevet giver et hurtigt overblik over vigtige nye tiltag i administrationen i form af korte nyheder og links til mere information om emnet.

Nyhedsbrevet er tænkt som et arbejdsredskab, der gør det nemt for medarbejderne at holde sig velorienterede ikke kun om deres eget administrative område, men også om hvad der foregår i de øvrige administrative områder og på tværs af dem.

Nye medarbejdere i fællesadministrationen, på administrationscentre og i Universitetsledelsens Stab bliver automatisk tilmeldt nyhedsbrevet. Øvrige interesserede skal selv tilmelde sig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Administrationens nyhedsbrevs målgruppe er alle administrative medarbejdere på Aarhus Universitet.
Andre interesserede er velkomne til at tilmelde sig nyhedsbrevet.

Du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding pr. e-mail. Denne bekræftelsesmail vil muligvis havne i uønsket e-mail.

Tilmeld dig her:

Vil du udsende information i nyhedsbrevet?

Hvis du arbejder i et vicedirektørområde og ønsker at bringe information i nyhedsbrevet, kan dit vicedirektørområdes kommunikationskontaktperson hjælpe dig med at udarbejde teksten.

Find kontaktperson

Færdigt indhold kan sendes direkte til redaktionen (admnyheder@au.dk) jf. udgivelsesplanens deadlines.