Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Økonomi Indkøb Få besøg af Indkøb
  • besøg af indkøb

Undrer du dig nogen gange over AU’s indkøbsaftaler? Vil du vide, hvordan man køber ind på aftalerne, eller hvordan man skal forholde sig, når der ikke er nogen aftale på et område? Så Inviter Indkøb til at komme forbi.

Vores mål er klart: I skal have brugbare aftaler I er glade for.

I Indkøb tror vi på, at gode indkøbsaftaler kun kan laves, hvis vi har en god dialog med dem, der skal bruge aftalerne. Vi ønsker at lave aftaler, der imødekommer jeres specifikke ønsker og behov, og vi kommer derfor meget gerne ud til jeres kontor-, uge-, afdelingsmøde eller holder et særligt informationsmøde for alle interesserede.

Her kan vi fortælle om de aftaler, der er relevante for netop jeres afdeling og svare på de spørgsmål I sidder inde med. Vi kan fortælle om de spilleregler, der gælder for AU, når større indkøb skal foretages. Og så vil vi meget gerne høre om jeres erfaringer med AU’s aftaler og udbud generelt.

Indkøb sidder altid klar til at besvare spørgsmål over telefonen eller pr. mail, men ønsker I en nærmere gennemgang af relevante indkøbsmuligheder eller information om, hvordan man kan få indflydelse på kommende aftaler, så kontakt os, og vi vil gøre alt for at imødekomme jeres invitation hurtigt.

Kontakt: Mogens Toft, mbmt@au.dk eller telefon 51 44 00 01.

Kontakt

Mogens Toft

IndkøbschefAU Økonomi og Bygninger - Indkøb
M
H bygn. 1918, 320
P +4551440001
P +4551440001