Du er her: AU  Medarbejdere  Medarbejderservice Studieadministration Studiesystemer Blackboard Oprettelse af kursus og organisation

Oprettelse af kursus og organisation

Alle ECTS givende kursusaktiviteter oprettes automatisk i Blackboard. Dette er typisk de kurser der udbydes via institutterne og fremgår af kursuskataloget

Der oprettes også automatisk organisationer i Blackboard baseret på bl.a. hovedområde, institut, uddannelse og administrativ enhed.

Nedenstående formular er dermed til kurser eller organisationer, der ikke oprettes automatisk. Det kan f.eks. være et PhD-kursus eller en organisation for undervisningsassistenter på et enkelt institut.

Udfyld oplysninger om den person, som anmoder om oprettelse, samt oplysninger om det, der ønskes oprettet.

Felter markeret med * SKAL udfyldes.

Tilknytning til AU:
Fakultet:
Type:
Karakter (Angiv her hvad det skal bruges til. Videndeling inden for et fagområde er "Officielt", mens opskrifter og idéer til kager vil være "Privat".