Har du en irriterende trackpad?

Flere medarbejdere på Arts har en fejl på deres computer, der gør det svært at bruge maskinens trackpad. Har du problemer med din trackpad, kan du få den skiftet hos Arts IT-support Aarhus mellem den 6. februar og den 8. februar 2018.

Reagerer din trackpad langsomt, eller reagerer den slet ikke? Så er du formentlig en af de 200 medarbejdere på Arts, der har en defekt trackpad. Leverandøren vil nu rette op på den irriterende fejl ved at skifte trackpadden for alle medarbejdere, der oplever problemet.  

Fra den 6. februar til og med den 8. februar kan du aflevere din computer hos Arts IT-support, som vil skifte hele tastaturet inklusiv trackpadden. Du skal undvære din computer i cirka 15 minutter og huske at slukke maskinen helt, inden du afleverer den.  

Fejlen er observeret på computere i Aarhus, og leverandøren vil derfor udføre reparationerne her.

 

Skal min trackpad skiftes?

Fejlen er fundet på Lenovo T460S (se i højre hjørne af din skærm) med tyverisikringsmærke D24401-D24450 og D26060-D26290. Er du i tvivl om din trackpad er i stykker, kan du se videoerne herunder.

Trackpad med fejl
Musen reagerer ikke, den ”hakker” eller reagerer langsomt på bevægelser på trackpadden:

Opfører din computer sig sådan her, er der en fejl på den, og du skal kigge forbi Arts IT-support mellem den 6. februar og den 8. februar.

Trackpad uden fejl
Musen følger bevægelserne på trackpadden:

Opfører din computer sig sådan her, er den ikke ramt, og du skal ikke gøre yderligere.


Arts IT-support Aarhus
Tåsingegade 3, Aarhus C
Bygning 1442, lokale 019 
arts.it@au.dk
Tlf. 8715 0911

Åbningstider:
Mandag-fredag. 8.00-15.30