Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Nyheder fra Arts

13.08.2018 | Arts

Visualiseringer af Universitetsbyen og Katrinebjerg

Se plancher med visualiseringer af, hvordan Universitetsbyen og Katrinebjerg kan komme til at se ud.

Foto: Colourbox.dk

13.08.2018 | Medarbejdere

Pas på, når du bruger billeder

Alle billeder på nettet er som udgangspunkt beskyttet af ophavsretten, så du må ikke downloade og anvende billeder, du finder på nettet – uden at have fået tilladelse.

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

10.08.2018 | Arts

Nye stærke profiler i Advisory Board skal medvirke til at styrke Arts

Kommunikationsdirektør i Mærsk, Mette Refshauge, og partner i ReD Associates Christian Madsbjerg har sagt ja til at være med til at udvikle Faculty of Arts fremover og træder nu ind i fakultetets Advisory Board.

28.07.2018 | Uddannelse, Arts

1917 ansøgere er blevet tilbudt en studieplads på Arts

Der er en mindre tilbagegang i det samlede optag på 3% på Arts pga. dimensioneringen. Tallene dækker dog over store forskelle fagene imellem. Eksempelvis fra en tilbagegang på 44% for Brasilianske studier til en stigning på 50% for Sydasienstudier, og en stigning i antallet af optagne på Fransk og Tysk, mens der er et fald på Engelsk og Spansk.

03.07.2018 | Nyt fra ledelsen

Nye ph.d.-programledere på Arts

Sommeren betyder skiftedag på lederposten på to af ph.d.-programmerne på Arts.

01.06.2018 | Administrative forhold

Husk de nye procedurer for forudsætningskrav til omprøver

Vi står over for sommereksamenerne, og Arts Studier minder om, at der er ny praksis for studerendes aflevering og underviseres godkendelse af forudsætningskrav til omprøver.

16.05.2018 | Medarbejdere

Informationsmøder om databeskyttelse på Arts

Som oplyst i dekanens brev til forskerne på Arts af 30. april 2018, afholder fakultetet nu de første informationsmøder om databeskyttelse i forbindelse med, at de nye regler om databeskyttelse træder i kraft den 25. maj 2018.

Dekan Johnny Laursen, Faculty of Arts

15.05.2018 | Arts

Ændrede udsigter i Arts' langtidsøkonomi

Efter at fakultetet kom ud af 2017 med et overskud på 29 mio. kr., begynder dekan Johnny Laursen så småt at tro på, at der ikke længere er samme grund til at sige ”ulven kommer”.

Foto: Colourbox.com

26.04.2018 | Forskning

Vil du styrke dit internationale forskningsnetværk?

Som forsker er der god grund til at benytte sig af de danske innovationscentre – fra Silicon Valley i vest til Seoul i øst. Læs her, hvad du konkret kan få hjælp til og læs om professor Ole Sejer Iversens erfaringer.

23.04.2018 | Medarbejdere

Kom til stormøde om planerne for AU’s fysiske udvikling

Se hele invitationen til stormødet, som afholdes i Aulaen 2. maj.

Viser resultater 1 til 10 ud af 557

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste