Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

01.06.2018 | Administrative forhold

Husk de nye procedurer for forudsætningskrav til omprøver

Vi står over for sommereksamenerne, og Arts Studier minder om, at der er ny praksis for studerendes aflevering og underviseres godkendelse af forudsætningskrav til omprøver.

16.05.2018 | Medarbejdere

Informationsmøder om databeskyttelse på Arts

Som oplyst i dekanens brev til forskerne på Arts af 30. april 2018, afholder fakultetet nu de første informationsmøder om databeskyttelse i forbindelse med, at de nye regler om databeskyttelse træder i kraft den 25. maj 2018.

Dekan Johnny Laursen, Faculty of Arts

15.05.2018 | Arts

Ændrede udsigter i Arts' langtidsøkonomi

Efter at fakultetet kom ud af 2017 med et overskud på 29 mio. kr., begynder dekan Johnny Laursen så småt at tro på, at der ikke længere er samme grund til at sige ”ulven kommer”.

Foto: Colourbox.com

26.04.2018 | Forskning

Vil du styrke dit internationale forskningsnetværk?

Som forsker er der god grund til at benytte sig af de danske innovationscentre – fra Silicon Valley i vest til Seoul i øst. Læs her, hvad du konkret kan få hjælp til og læs om professor Ole Sejer Iversens erfaringer.

23.04.2018 | Medarbejdere

Kom til stormøde om planerne for AU’s fysiske udvikling

Se hele invitationen til stormødet, som afholdes i Aulaen 2. maj.

21.03.2018 | Medarbejdere

Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts

En ny politik for projektorienterede forløb på fakultetet er vedtaget, og et nyt projektaftaleskema kan hentes på Arts´ Studieportal.

Foto: Colourbox.com

12.03.2018 | Uddannelse

Ny frist for aflevering af forudsætningskrav til omprøver – læs mere på studieportalen

Arts Studier modtager mange henvendelser fra studerende og undervisere, der er i tvivl om, hvornår forudsætningskrav skal afleveres til omprøver. Den uklare praksis fører til flere aflyste eksamener og forvirring blandt undervisere og studerende.

09.03.2018 | Arts

Arts’ ph.d.-studerende er godt integreret

En stor ph.d.-trivselsundersøgelse på AU viser, at de ph.d.-studerende på Arts i højere grad end tidligere føler sig integreret i de faglige miljøer. Der er dog stadig bekymrende tal i relation til stress og arbejdsbelastning.

06.03.2018 | Medarbejdere

Hils på fakultetets nye databeskyttelses-koordinator

Laura Beck er uddannet jurist og sidder i HR i Administrationscenter Arts. Fra 1. marts er hun fakultetets nye databeskyttelses-koordinator, men hvad er det for en størrelse?

De første streger bliver tegnet på det visuelle referat af uddannelsesdagen. Find link til det færdige resultat i bunden af artiklen.

05.03.2018 | Arrangement

Uddannelsesdag på Arts 2018

”Meningsfulde læringsrum” var temaet, da knap 100 ansatte og studerende fra hele fakultetet mødtes den 27. februar for at samle op på gode erfaringer fra årets kvalitetsarbejde. Se stemningsbillederne fra dagen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 552

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste