Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

28.06.2017 | Arts

Sommerhilsen fra Johnny Laursen

Dekanen ønsker studerende og medarbejdere en god sommer.

27.06.2017 | Forskning

Bruger du persondata i din forskning?

Nye stramme regler i 2018 giver anledning til en sprøgeskemaundersøgelse om håndteringen af persondata på AU. Alle forskere opfordres til at svare - uanset om man bruger persondata i sin forskning eller ej.

20.06.2017 | Arts

Nu får alle studerende på Arts en personaliseret studieportal

Studerende på AU har længe ønsket sig en bedre indgang til de systemer, hvor de skal hente informationer om deres studier. Det får de nu. Mitstudie.au.dk giver dem adgang til præcis de informationer, der vedrører dem. Og de skal kun logge ind én gang.

14.06.2017 | Forskning

Invitation til at blive tilknyttet Centre for Higher Education Futures

Centre for Higher Education Futures (CHEF) er et nyt forskningscenter på Arts. Alle, der forsker i videregående uddannelse på Aarhus Universitet, inviteres hermed til at blive tilknyttet centret som associated member.

29.05.2017 | Arts

Anne Marie Pahuus fortsætter som prodekan for forskning

Dekan Johnny Laursen følger anbefalingen fra et enigt indstillingsudvalg og genansætter Anne Marie Pahuus som prodekan for forskning på Arts for en ny 5-årig periode.

29.05.2017 | Arts

Status på flytterokader på Arts

Forårets flytninger på Arts skrider planmæssigt frem. Rokade på Katrinebjerg og første trin i rokaden i Nobelparken er nu gennemført.

23.05.2017 | Arts

Debatindlæg: Der er stadig kønsbias på universiteterne

"Kønsskævheden sniger sig ind mellem studiestart og professorudnævnelse,” skriver prodekan Anne Marie Pahuus i et debatindlæg på Altinget.dk.

16.05.2017 | Priser

Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris overrækkes

Onsdag den 24. maj 2017 uddeles Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris i Aulaen. Blandt prismodtagerne er professor Nils Ole Bubandt fra Institut for Kultur og Samfund og ph.d. Simona Zetterberg Gjerlevsen fra Institut for Kommunikation og Kultur.

19.04.2017 | Arts

Udskiftning af gamle computere på Arts

Fakultetet afsætter en pulje til udskiftning af computere i forbindelse med overgangen til nyt fælles UNI-AD. De gamle computere kan ikke længere leve op til sikkerhedskravene på universitetet.

19.04.2017 | Arts

Sommerfester på Arts - sæt kryds i kalenderen!

Sæt kryds i kalenderen når Emdrup holder sommerfest fredag den 9. juni og Aarhus fredag den 25. august 2017.

Viser resultater 1 til 10 ud af 517

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste