Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Nyheder fra Arts

09.09.2019 | Arts

AU-strategi 2020-2025 i høring

Se her, hvordan udkastet til ny strategi drøftes på fakultetet

09.08.2019 | Medarbejdere

Søg støtte til kompetenceudvikling

Fra den 4. september kan du søge støtte til din individuelle kompetenceudvikling hos Den Statslige Kompetencefond.

Fotograf: Lars Kruse, AU Foto

05.07.2019 | Nyt fra ledelsen

Sommerhilsen fra dekanen

Kære kolleger. Kære studerende: Denne stille søndag på min terrasse i Hasle har gærdesmutten travlt med at fodre sine unger i reden under udhænget. For lidt siden kom det fastboende egern forbi for at se, om der skete noget. Det gjorde der ikke. Fred hviler over land og by. Slutningen af juni er en mærkelig tid på AU, på fakultetssekretariatet og…

Foto: Colourbox.com

27.06.2019 | Arts, Til undervisere på Arts

Eksperimentér med din undervisning

To nyindrettede undervisningslokaler i Emdrup og på Trøjborg lægger op til eksperimenterede undervisning.

Nogle af de studernede fra Historie udviklede en Instagram-konto til danmarkshistorien.dk. Foto: Katrine Solvang Larsen

11.06.2019 | Videnskabelige medarbejdere

Casearbejde der gavner både studerende, faglighed og samarbejdspartner

På 2. semester af kandidatuddannelsen i historie bliver de studerende stillet opgaver af aftagere fra den virkelige verden. Det gavner både de studerendes motivation og styrker deres faglighed, samtidig går aftagerne hjem med nye produkter – og måske en praktikant.

Foto: Søren Kjeldgaard, AU-foto

29.05.2019 | Arts

Arts´ diversitetsudvalg er nedsat

På et konstituerende møde den 28. maj blev Dorthe Staunæs valgt til forperson for det nye diversitetsudvalg på Arts.

09.05.2019 | Bevillinger

Millioner til nye forskningsprojekter på Arts

Danmarks Frie Forskningsfond uddeler 753 millioner kroner til excellent ny forskning. Blandt bevillingsmodtagerne er der i år seks forskere fra Arts.

03.05.2019 | Administrative forhold

Ny og forbedret AU Translate

Hvis du har brug for hjælp til oversættelse fra dansk til engelsk, kan du med fordel bruge den nye og forbedrede version af AU Translate. AU Translate fungerer på samme måde som fx Google Translate, men er en sikker løsning, der er baseret på AU’s egne termbaser og oversættelseshukommelser, og som oversætter til et mere flydende engelsk.

Foto: Lars Kruse, AU Foto

02.05.2019 | Uddannelse

Studerende arbejder frivilligt med at udvikle vejledningsaktiviteter

Vejledning og Studieinformation (VEST) på Arts og Arts Karriere har sammen nedsat tre paneler af studerende, som skal give inspiration til udvikling af studie- og karrierevejledningsaktiviteter.

09.04.2019 | Arts

APV 2019 er nu offentliggjort

Resultaterne af APV 2019 for Arts viser en overordnet fremgang. Dekan Johnny Laursen understreger samtidig, at der på visse punkter kan være usikkerheder i sammenligningen med APV 2016, og han noterer sig også, at der er tendenser i resultatet, som vil kræve opmærksomhed i den kommende tid. Fokus er nu på de lokale dialogmøder.

Viser resultater 1 til 10 ud af 579

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste