Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Det hele startede med et tweet (klik for større billede).

14.11.2017 | Forskning

”Vi skal internationalisere forskningsformidling”

Næsten 50.000 læsere, oversættelse til fransk og publicering i det franske dagblad, Le Monde, samt en invitation som key note speaker til en international konference i USA med alt betalt. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er udbyttet af én forskningsformidlings-artikel skrevet af Hanne K. Adriansen, lektor og international…

Professor MSO Mads Rosendahl Thomsen fra Litteraturhistorie står i spidsen for kursets faglige styregruppe, som også tæller Kristoffer Laigaard Nielbo og prodekan Niels Lehmann.

02.11.2017 | Arts

Stort kursus i digital literacy til Arts’ forskere

Gør noget ved dine digitale færdigheder og få input og sparring til nye forskningsmetoder. Et tilbud til både øvede og begyndere i digitale metoder og informationsbehandling.

31.10.2017 | Invitationer

CUDiM holder faglig åbningsreception

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier er flyttet til Nobelparken, og det betyder, at centret kommer tættere på fag- og undervisningsmiljøerne. Det fejres med faglige turbooplæg fra forskere og udviklere og efterfølgende åbningsreception i CUDiMs nye lokaler.

14.09.2017 | Medarbejdere

DPU flytter ind i Nobelparken

Den røde snor blev klippet af dekanen, da Arts fredag d. 8. september fejrede, at DPU’s afdeling i Aarhus flytter ind i Nobelparken.

06.09.2017 | Medarbejdere

Tak for sidst!

Se eller gense her festlige øjeblikke fra Arts' minifestival og sommerfest i Aarhus, 25. august 2017. Med rigtig mange hilsner, og på gensyn næste år - Festudvalget

Foto: Lars Kruse

22.08.2017 | Arts

Tag hensyn i undervisningslokalet

Der kommer pres på vores undervisningslokaler i efterårssemesteret, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi hjælper hinanden med at efterlade lokalerne, så næste hold også føler sig velkommen.

18.08.2017 | Navne

Arts genansætter leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier

Arne Kjær fortsætter som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (CUDiM) på Arts.

14.08.2017 | Medarbejdere

1983 er tilbudt studieplads på Arts

De fleste uddannelser på Arts oplever som konsekvens af dimensionering et fald i antallet af udbudte studiepladser. De fire erhvervssproglige bacheloruddannelser, som er blevet fornyet efter overtagelsen fra BSS, har haft et fornuftigt optag og er den direkte årsag til en stigning på 4,4% i antallet af tilbudte studiepladser på fakultetet.

28.06.2017 | Arts

Sommerhilsen fra Johnny Laursen

Dekanen ønsker studerende og medarbejdere en god sommer.

27.06.2017 | Forskning

Bruger du persondata i din forskning?

Nye stramme regler i 2018 giver anledning til en sprøgeskemaundersøgelse om håndteringen af persondata på AU. Alle forskere opfordres til at svare - uanset om man bruger persondata i sin forskning eller ej.

Viser resultater 1 til 10 ud af 525

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste