Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

23.05.2017 | Arts

Debatindlæg: Der er stadig kønsbias på universiteterne

"Kønsskævheden sniger sig ind mellem studiestart og professorudnævnelse,” skriver prodekan Anne Marie Pahuus i et debatindlæg på Altinget.dk.

16.05.2017 | Priser

Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris overrækkes

Onsdag den 24. maj 2017 uddeles Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris i Aulaen. Blandt prismodtagerne er professor Nils Ole Bubandt fra Institut for Kultur og Samfund og ph.d. Simona Zetterberg Gjerlevsen fra Institut for Kommunikation og Kultur.

19.04.2017 | Arts

Udskiftning af gamle computere på Arts

Fakultetet afsætter en pulje til udskiftning af computere i forbindelse med overgangen til nyt fælles UNI-AD. De gamle computere kan ikke længere leve op til sikkerhedskravene på universitetet.

19.04.2017 | Arts

Sommerfester på Arts - sæt kryds i kalenderen!

Sæt kryds i kalenderen når Emdrup holder sommerfest fredag den 9. juni og Aarhus fredag den 25. august 2017.

07.04.2017 | Navne

AU genansætter leder af Institut for Kultur og Samfund

Bjarke Paarup fortsætter som institutleder på Institut for Kultur og Samfund.

22.03.2017 | Studerende

Kvote 2-tallene er klar

Arts har i år fire nye uddannelser, der alle har fået fine tal i deres kvote 2 ansøgningsrunde. International virksomhedskommunikation i engelsk er således blevet den tredje mest ansøgte uddannelse på Arts med sine 284 ansøgere heraf 81 1. prioritetsansøgere. Cognitive Science fra 2015 er stadig den mest populære uddannelse hos ansøgerne.

08.03.2017 | Medarbejdere

Fokus på Arts´rolle - nu og i fremtiden

Akademisk Råd har taget initiativ til to arrangementer, der skal debattere Arts-faglighedernes betydning og potentiale. Vi har spurgt Akademisk Råds formand Merete Wiberg, hvorfor det er vigtigt, at Akademisk Råd igangsætter og faciliterer sådanne debatter.

03.03.2017 | Arts

Debatindlæg: Et filosofikum er for fagligt snævert

"Dannelsesfag er allerede til stede i universiteternes læseplaner,” skriver dekan Johnny Laursen i et debatindlæg på Altinget.dk.

01.03.2017 | Uddannelse

Uddannelsesdag på Arts 2017

Mere end 90 ansatte og studerende fra hele fakultetet var samlet på Godsbanen den 28. februar for at samle op på de gode erfaringer fra dette års kvalitetsarbejde. Se stemningsbillederne fra dagen.

Lotte Holm (forskningsrådgiver Arts), Katrine Solvang (forskningskonsulent IKK), Bjarke Paarup (institutleder IKS), Johnny Laursen (dekan Arts), Per Stounbjerg (institutleder IKK), Claus Holm (institutleder DPU), Rikke Edsjö (EU-konsulent), Anne Marie Pahuus, (prodekan for forskning Arts), Lina Christensen (EU-konsulent), Signe A. E. Larsen (forskningskonsulent IKS), Henrik Nitschke (forskningskonsulent DPU)

14.02.2017 | Arts

På rundtur i EU’s bevillingslandskab

Hvordan kan Arts forskere bruge Aarhus Universitets EU kontor i Bruxelles? Hvad er der på den europæiske forskningsdagsorden lige nu? Og hvordan går det med Horizon 2020?

Viser resultater 1 til 10 ud af 511

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste