Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

14.09.2017 | Medarbejdere

DPU flytter ind i Nobelparken

Den røde snor blev klippet af dekanen, da Arts fredag d. 8. september fejrede, at DPU’s afdeling i Aarhus flytter ind i Nobelparken.

06.09.2017 | Medarbejdere

Tak for sidst!

Se eller gense her festlige øjeblikke fra Arts' minifestival og sommerfest i Aarhus, 25. august 2017. Med rigtig mange hilsner, og på gensyn næste år - Festudvalget

Foto: Lars Kruse

22.08.2017 | Arts

Tag hensyn i undervisningslokalet

Der kommer pres på vores undervisningslokaler i efterårssemesteret, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi hjælper hinanden med at efterlade lokalerne, så næste hold også føler sig velkommen.

18.08.2017 | Navne

Arts genansætter leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier

Arne Kjær fortsætter som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (CUDiM) på Arts.

14.08.2017 | Medarbejdere

1983 er tilbudt studieplads på Arts

De fleste uddannelser på Arts oplever som konsekvens af dimensionering et fald i antallet af udbudte studiepladser. De fire erhvervssproglige bacheloruddannelser, som er blevet fornyet efter overtagelsen fra BSS, har haft et fornuftigt optag og er den direkte årsag til en stigning på 4,4% i antallet af tilbudte studiepladser på fakultetet.

28.06.2017 | Arts

Sommerhilsen fra Johnny Laursen

Dekanen ønsker studerende og medarbejdere en god sommer.

27.06.2017 | Forskning

Bruger du persondata i din forskning?

Nye stramme regler i 2018 giver anledning til en sprøgeskemaundersøgelse om håndteringen af persondata på AU. Alle forskere opfordres til at svare - uanset om man bruger persondata i sin forskning eller ej.

20.06.2017 | Arts

Nu får alle studerende på Arts en personaliseret studieportal

Studerende på AU har længe ønsket sig en bedre indgang til de systemer, hvor de skal hente informationer om deres studier. Det får de nu. Mitstudie.au.dk giver dem adgang til præcis de informationer, der vedrører dem. Og de skal kun logge ind én gang.

14.06.2017 | Forskning

Invitation til at blive tilknyttet Centre for Higher Education Futures

Centre for Higher Education Futures (CHEF) er et nyt forskningscenter på Arts. Alle, der forsker i videregående uddannelse på Aarhus Universitet, inviteres hermed til at blive tilknyttet centret som associated member.

29.05.2017 | Arts

Anne Marie Pahuus fortsætter som prodekan for forskning

Dekan Johnny Laursen følger anbefalingen fra et enigt indstillingsudvalg og genansætter Anne Marie Pahuus som prodekan for forskning på Arts for en ny 5-årig periode.

Viser resultater 1 til 10 ud af 522

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste