Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Nyheder fra Arts

05.10.2018 | Medarbejdere

AU Evacuate er ude af drift

På grund af et angreb med ransomware på AU Evacuates data, er evakueringsappen i øjeblikket ude af drift

17.09.2018 | Arrangement

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle medarbejdere og studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud. Hvordan sikrer vi, at undervisning, forskning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt? Kom og bliv inspireret af oplægsholdernes erfaringer med, hvordan vi skaber…

30.08.2018 | Arts

Tilvalgsreform på Arts er sat i gang

Fakultetsledelsen på Arts besluttede i juni 2018 at følge op på uddannelseseftersynet med en tilvalgsreform, hvor tilvalgene på Institut for Kommunikation og Kultur og Institut for Kultur og Samfund gennemgås. Processen er nu gået i gang.

13.08.2018 | Arts

Visualiseringer af Universitetsbyen og Katrinebjerg

Se plancher med visualiseringer af, hvordan Universitetsbyen og Katrinebjerg kan komme til at se ud.

Foto: Colourbox.dk

13.08.2018 | Medarbejdere

Pas på, når du bruger billeder

Alle billeder på nettet er som udgangspunkt beskyttet af ophavsretten, så du må ikke downloade og anvende billeder, du finder på nettet – uden at have fået tilladelse.

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

10.08.2018 | Arts

Nye stærke profiler i Advisory Board skal medvirke til at styrke Arts

Kommunikationsdirektør i Mærsk, Mette Refshauge, og partner i ReD Associates Christian Madsbjerg har sagt ja til at være med til at udvikle Faculty of Arts fremover og træder nu ind i fakultetets Advisory Board.

28.07.2018 | Uddannelse, Arts

1917 ansøgere er blevet tilbudt en studieplads på Arts

Der er en mindre tilbagegang i det samlede optag på 3% på Arts pga. dimensioneringen. Tallene dækker dog over store forskelle fagene imellem. Eksempelvis fra en tilbagegang på 44% for Brasilianske studier til en stigning på 50% for Sydasienstudier, og en stigning i antallet af optagne på Fransk og Tysk, mens der er et fald på Engelsk og Spansk.

03.07.2018 | Nyt fra ledelsen

Nye ph.d.-programledere på Arts

Sommeren betyder skiftedag på lederposten på to af ph.d.-programmerne på Arts.

01.06.2018 | Administrative forhold

Husk de nye procedurer for forudsætningskrav til omprøver

Vi står over for sommereksamenerne, og Arts Studier minder om, at der er ny praksis for studerendes aflevering og underviseres godkendelse af forudsætningskrav til omprøver.

16.05.2018 | Medarbejdere

Informationsmøder om databeskyttelse på Arts

Som oplyst i dekanens brev til forskerne på Arts af 30. april 2018, afholder fakultetet nu de første informationsmøder om databeskyttelse i forbindelse med, at de nye regler om databeskyttelse træder i kraft den 25. maj 2018.

Viser resultater 1 til 10 ud af 560

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste