Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt Arrangementer

fre 26 okt
09:00-16:00 | Moesgaard Museum, Moesgård Allé, 15, 8270 Højbjerg
CHAT ACT: Agency, Action and Advocacy
26 - 28 October 2018. CHAT ACT will focus on the roles, aims and methods of historical and contemporary archaeology in an increasingly polarised contemporary.
tir 30 okt
15:00-16:30 | Mogens Zielerstuen
Kom til fyraftensmøde med professor MSO David Budtz (AAU)
Hvordan styrker vi anerkendelsen og brugen af humanistisk viden i samfundet?
fre 23 nov
13:00-19:00 | Aarhus Universitet, Faculty of Arts, Tåsingegade 3, Auditorium 1, bygning 1441, Aarhus C
Doktordisputatsforsvar: Kirke og kirkestruktur i middelalderens Danmark
Med henblik på erhvervelse af den filosofiske doktorgrad (dr.phil.) forsvarer Jakob Kieffer-Olsen, ph.d. sin doktordisputats: Kirke og kirkestruktur i middelalderens Danmark.
ons 28 nov
13:00-13:00 | Aarhus University
Churches and Civil Society - New challenges for organization and leadership
The conference aims to present and discuss research on the questions of relations between churches and civil society.
tor 29 nov
10:00-17:00 | Moesgaard Museum, Moesgaard Allé 15, 8270 Højbjerg, Denmark
39th Association for Environmental Archaeology Conference
The objective of the conference is to highlight recent developments in scientific approaches in archaeology, with a particular (albeit not exclusive) focus on northern Europe.
tir 04 dec
09:00-16:00 |
Fremtidens løsninger til sundhedssektoren
Fremtidens sundhedssektor kalder på nye indsigter, metoder og løsninger, både når det gælder forebyggelse og rehabilitering. Og kendetegnet for mange af fremtidens løsninger er, at de opstår i krydsfelterne mellem forskellige fagligheder. Derfor arrangerer Arts og Health sammen konferencen High Tech – Human Health, der giver bud på fremtidens løsninger til sundhedssektoren.
ons 08 maj
10:00-17:00 |
Etc. Exchange Transformation Communication (NAES2019)
In Etc. we intend to find space for all of the above-mentioned areas of study, and for the transformative possibilities that may arise from communication and exchange between them.
ons 22 maj
09:00-16:00 | Aarhus, Denmark
The 7th conference of the Scandinavian Association for Language and Cognition
The main goal of SALC is to promote the study of the relationship between language and cognition both in the Nordic countries and more generally. This involves any type of research in which language is not treated in isolation, but as based on structures and processes of general cognition and social cognition, and as affecting such structures and p…