Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt Arts flytterokade 2017

Arts flytterokade 2017

Læs om flytterokaden på Arts her!

Hvem flytter – og hvorhen?

• CUDiM og DPU Aarhus flytter ind på de tre øverste etager i 1483 i Nobelparken.
    DPU vil fremover sidde på 4. sal og 5. sal, CUDiM på 6. sal.
  • Peter Skautrup Centret for Jysk Dialektforskning (Jysk Ordbog) flytter fra bygning 1483 til bygning 1481 i Nobelparken.
  • Alle IKK's nuværende og kommende medarbejdere fra Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk og Italiensk samles i bygning 1481.
  • STATUS 29. maj 2017: Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk og Italiensk er nu samlet i bygning 1481. Jysk Ordbog flytter fra bygning 1483 til bygning 1481 i Nobelparken i uge 24. Herefter er rokaden i 1481 afsluttet. Samtidig er en del lokaler blevet forberedt til undervisnings- og studieformål i 1453, 1465 og 1467. Trin to i rokaden vil kunne mærkes fra slutningen af juni og frem til studiestart omfattende flytning af studieområder/fredagsbarer og ombygning af undervisningslokaler. DPU flytter fra Trøjborg i uge 38-39 og CUDiM fra Palludan-Müllers Vej i uge 40-41.

Bygning 1483

Bygning 1481

Praktiske informationer

Flytteskema

Flytteskemaet bruges til at advisere flyttefirma, IT og telefoni om flytningen.

Det skal ikke udarbejdes af hver enkelt medarbejder, da det fungerer som en samlet oversigt over eksempelvis en afdeling eller gang.

Tjekliste

Hent en tjekliste med opgaver og overvejelser, der er gode at huske før, under og efter flytningen.

Tjeklisten indeholder også informationer om, hvem der kan hjælpe dig med diverse opgaver.

Parkering

For at kunne parkere i Nobelparken kræver det, at din bil er registeret via digital parkering.

P-kældrene i Nobelparken er forbeholdt medarbejdere med fast arbejdsplads i Nobel. Her skal du bruge dit adgangskort til at parkere.

Rengøring

Rengøring i Nobel gennemføres pt. efter følgende ugeplan:

Generelle informationer

Formål med flytterokaden

I takt med at Aarhus BSS flytter ud af Nobelparken, flytter Arts ind og opsiger lejemål andre steder i området.

Målet med rokaden er at samle Arts-miljøer i Nobelparken og opsige lejemål på Trøjborg (DPU) og Paludan-Müllers Vej (CUDiM).

I samme forbindelse skal der skabes plads til undervisning, kontorer og studiemiljø til de studerende og medarbejdere fra sprogfagene på Aarhus BSS, som flytter til Institut for Kultur og Kommunikation i 2017.

Flytteudvalg

Undervisningslokalegruppe:

Arts Studier er sekretariat for gruppen med Leo Normann Pedersen som tovholder.

Planlægningsgruppe CUDiM:

Planlægningsgruppe DPU:

Planlægningsgruppe IKK:

Studerende i Nobelparken

Nobelparken er et miljø, hvor studerende også holder til. Der er derfor ofte arrangementer for studerende - for eksempel fredagsbar.

• Spørgsmål vedrørende adgangskort og andet drift kan rettes til:
    Driftskontoret Arts Aarhus
    Bygning 1467, lokale 123
    Åbent hverdage kl. 11:00 - 12:00
    E-mail: driftost@au.dk
    Telefon: 87 15 05 36 (bemandet kl. 07:30 - 17:00)
    Jul og sommer kl. 07:00 - 16:00

• Spørgsmål vedrørende rokaden kan rettes til:
    Lars Mitens, Teknisk chef på Arts
    Fastnet: 87152897