Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt Arts flytterokade 2017

Arts flytterokade 2017

Læs om flytterokaden på Arts her!

Hvem flytter - og hvorhen?

• CUDiM og DPU Aarhus flytter ind på de tre øverste etager i 1483 i Nobelparken.
    DPU vil fremover sidde på 4. sal og 5. sal, CUDiM på 6. sal.
  • Peter Skautrup Centret for Jysk Dialektforskning (Jysk Ordbog) flytter fra bygning 1483 til bygning 1481 i Nobelparken.
  • Alle IKK's nuværende og kommende medarbejdere fra Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk og Italiensk samles i bygning 1481.

STATUS 12. december 2017

• DPU er flyttet til plan 4 og 5 i bygning 1483. De tidligere lokaler på Trøjborg er opsagt og vil blive ryddet for inventar, når de sidste undervisningstimer er afholdt den 15. december
  • CUDiM er flyttet ind på plan 6 i bygning 1483. Lokalerne på Paludan Müllers Vej 48 er opsagt og udgår af AU campus fra nytår.
  • Der er etableret IMC depot og printerrum på plan 3 i 1483.
  • For Nobelbibliotektet er der foretaget ombygning på kontorgangen, grupperum er rykket rundt og bibliotekets undervisningslokale er stillet om til læsepladser.
  • Nobelrokaden er afviklet i et godt samspil mellem alle parter og projektet er hermed afsluttet.

STATUS 23. august 2017

• 15 undervisningslokaler i Nobelparken er blevet bygget om, og AV-udstyret er fornyet. I to lokaler er der etableret videoforbindelse til Emdrup.
  • Fem studieområder er sat i stand i samarbejde med de studerende
  • Fem fredagsbarer har skiftet lokale
  • Mødelokalet for sprogfagenes studenterforeninger og DSR/DPU-Aarhus er nu placeret i 1481-256
  • Studenterstudievejledningen for Nordisk er flyttet til 1484 plan 1
  • Studenterstudievejledningen for DPU-Aarhus er flyttet til 1483-433
  • I Tåsingegade er der etableret plads til 36 specialepladser
  • Endelig er Arts Rengøring i Aarhus nu flyttet sammen med Bygningsdrift i 1467 plan 1

STATUS 29. maj 2017

• Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk og Italiensk er nu samlet i bygning 1481.
  • Jysk Ordbog flytter fra bygning 1483 til bygning 1481 i Nobelparken i uge 24. Herefter er rokaden i 1481 afsluttet.
  • Samtidig er en del lokaler blevet forberedt til undervisnings- og studieformål i 1453, 1465 og 1467.

Praktiske informationer

Flytteskema

Flytteskemaet bruges til at advisere flyttefirma, IT og telefoni om flytningen.

Det skal ikke udarbejdes af hver enkelt medarbejder, da det fungerer som en samlet oversigt over eksempelvis en afdeling eller gang.

Tjekliste

Hent en tjekliste med opgaver og overvejelser, der er gode at huske før, under og efter flytningen.

Tjeklisten indeholder også informationer om, hvem der kan hjælpe dig med diverse opgaver.

Parkering

For at kunne parkere i Nobelparken kræver det, at din bil er registeret via digital parkering.

P-kældrene i Nobelparken er forbeholdt medarbejdere med fast arbejdsplads i Nobel. Her skal du bruge dit adgangskort til at parkere.

Rengøring

Rengøring i Nobel gennemføres pt. efter følgende ugeplan:

Generelle informationer

Formål med flytterokaden

I takt med at Aarhus BSS flytter ud af Nobelparken, flytter Arts ind og opsiger lejemål andre steder i området.

Målet med rokaden er at samle Arts-miljøer i Nobelparken og opsige lejemål på Trøjborg (DPU) og Paludan-Müllers Vej (CUDiM).

I samme forbindelse skal der skabes plads til undervisning, kontorer og studiemiljø til de studerende og medarbejdere fra sprogfagene på Aarhus BSS, som flytter til Institut for Kultur og Kommunikation i 2017.

Flytteudvalg

Undervisningslokalegruppe:

Arts Studier er sekretariat for gruppen med Leo Normann Pedersen som tovholder.

Planlægningsgruppe CUDiM:

Planlægningsgruppe DPU:

Planlægningsgruppe IKK:

Studerende i Nobelparken

Nobelparken er et miljø, hvor studerende også holder til. Der er derfor ofte arrangementer for studerende - for eksempel fredagsbar.

• Spørgsmål vedrørende adgangskort og andet drift kan rettes til:
    Driftskontoret Arts Aarhus
    Bygning 1467, lokale 123
    Åbent hverdage kl. 11:00 - 12:00
    E-mail: driftost@au.dk
    Telefon: 87 15 05 36 (bemandet kl. 07:30 - 17:00)
    Jul og sommer kl. 07:00 - 16:00

• Spørgsmål vedrørende rokaden kan rettes til:
    Lars Mitens, Teknisk chef på Arts
    Fastnet: 87152897