Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Aktuelt

Nyheder fra Arts

Internationale forskere på rundtur i Universitetsparken, maj 2016 (Foto: Lotte Holm)

12.05.2016 | Forskning, Talentudvikling

Arts har besøg af internationale forskertalenter

Der afholdes i denne uge workshop på Aarhus Universitet for potentielle, internationale ansøgere til Marie Skłodowska-Curie Fellowships (MSCA).

10.05.2016 | Medarbejdere

Nye regler for studiefremdrift giver studerende mere fleksibilitet

Tvangstilmelding til eksamener bliver afskaffet, og der indføres maksimale studietider. Universitetsledelsen har vedtaget en række fælles regler for, hvordan den nye lov om studiefremdrift skal forvaltes på AU. Fakulteterne går nu i gang med at afklare, hvordan de nye regler skal udfoldes i praksis på de enkelte studier.

Niels Lehmann

21.04.2016 | Navne

Niels Lehmann udnævnt til prodekan for uddannelse på Arts

Konstitueret prodekan Niels Lehmann er efter en ansættelsesproces blevet udnævnt til prodekan for uddannelse på Faculty of Arts.

19.04.2016 | Forskning

Humanistisk forskning skal skabe innovation i Aarhus-virksomhed

Forskere fra Institut for Kultur og Samfund har i samarbejde med virksomheden UKON fået den første bevilling til humanistisk forskning fra Innovationsfondens InnoBooster-pulje. Det åbner døre til erhvervslivet, som kan skabe nye netværk til gavn for forskning og for fakultetets studerende.

19.04.2016 | Uddannelse

Undervisningsevaluering bliver digital

Som det sidste hovedområde på AU får Arts nu indført universitetets fælles elektroniske undervisningsevalueringssystem. Systemet er indført i forbindelse med ansøgningen om institutionsakkreditering, og det skal bidrage til den samlede kvalitetsudvikling af fakultetets uddannelser.

19.04.2016 | Nyt fra ledelsen

Milepæl nået i institutionsakkreditering

Aarhus Universitet har netop indsendt den såkaldte selvevalueringsrapport til Danmarks Akkrediteringsinstitution. Dermed er en vigtig milepæl nået i arbejdet med at opnå institutionsakkreditering.

13.04.2016 | Nyt fra ledelsen, Forskning, Administrative forhold

Eksterne forskningsmidler skal ikke finansiere administrationen

Fagmiljøernes betaling til administrationen fastsættes ud fra bl.a. enhedernes omsætning. Fra januar 2017 bliver de eksterne forskningsmidler taget ud af regnestykket for at styrke incitamentet til at hjemtage bevillinger.

23.03.2016 | Arts

Medier og kommunikation fortsætter stigning i toppen af QS-ranglisten

Fagområderne inden for medier og kommunikation på Aarhus Universitet har igen i år taget et skridt op ad den internationale rangliste ”QS World University Rankings by Subject”

Udgravning ved Alken Enge. Fotograf: Anders Trærup, AU Foto

22.03.2016 | Arts

Arkæologi i top på den internationale QS-rangliste

Aarhus Universitet modtager international anerkendelse på listen QS World University Rankings by Subject 2016. Institut for Kultur og Samfund er repræsenteret med Arkæologi som nr. 40 og med både Historie og Antropologi i top 100.

18.03.2016 | Forskning

AU vil skabe bedre muligheder for kvinder i forskning

Alt for få kvinder på AU vælger forskervejen. Nu vil AU fjerne de strukturelle og kulturelle barrierer, der afholder mange talentfulde kvinder fra at vælge en forskerkarriere.

Viser resultater 101 til 110 ud af 561

Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Næste

308320 / i40