Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Aktuelt

Nyheder fra Arts

28.11.2017 | Medarbejdere, Arts

CUDiM åbner dørene i Nobelparken

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier er flyttet ind i Nobelparken, og det blev fejret med en faglig åbningsreception fredag den 17. november 2017.

Studerende orienterer sig i dag hurtigere imod arbejdsmarkedet, og det er en relevanssnak, de tager med ind i undervisningen.

21.11.2017 | Uddannelse, Medarbejdere

Nyt projekt sætter fokus på arbejdsmarkedsperspektivet i undervisningen

Flere undervisere oplever, at de studerende henvender sig med karriere- og relevansspørgsmål. Et nyt didaktisk projekt sætter fokus på forskellige måder at inddrage et arbejdsmarkedsperspektiv i undervisningen.

Det hele startede med et tweet (klik for større billede).

14.11.2017 | Forskning

”Vi skal internationalisere forskningsformidling”

Næsten 50.000 læsere, oversættelse til fransk og publicering i det franske dagblad, Le Monde, samt en invitation som key note speaker til en international konference i USA med alt betalt. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er udbyttet af én forskningsformidlings-artikel skrevet af Hanne K. Adriansen, lektor og international…

Professor MSO Mads Rosendahl Thomsen fra Litteraturhistorie står i spidsen for kursets faglige styregruppe, som også tæller Kristoffer Laigaard Nielbo og prodekan Niels Lehmann.

02.11.2017 | Arts

Stort kursus i digital literacy til Arts’ forskere

Gør noget ved dine digitale færdigheder og få input og sparring til nye forskningsmetoder. Et tilbud til både øvede og begyndere i digitale metoder og informationsbehandling.

31.10.2017 | Invitationer

CUDiM holder faglig åbningsreception

Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier er flyttet til Nobelparken, og det betyder, at centret kommer tættere på fag- og undervisningsmiljøerne. Det fejres med faglige turbooplæg fra forskere og udviklere og efterfølgende åbningsreception i CUDiMs nye lokaler.

14.09.2017 | Medarbejdere

DPU flytter ind i Nobelparken

Den røde snor blev klippet af dekanen, da Arts fredag d. 8. september fejrede, at DPU’s afdeling i Aarhus flytter ind i Nobelparken.

06.09.2017 | Medarbejdere

Tak for sidst!

Se eller gense her festlige øjeblikke fra Arts' minifestival og sommerfest i Aarhus, 25. august 2017. Med rigtig mange hilsner, og på gensyn næste år - Festudvalget

Foto: Lars Kruse

22.08.2017 | Arts

Tag hensyn i undervisningslokalet

Der kommer pres på vores undervisningslokaler i efterårssemesteret, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi hjælper hinanden med at efterlade lokalerne, så næste hold også føler sig velkommen.

18.08.2017 | Navne

Arts genansætter leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier

Arne Kjær fortsætter som leder af Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier (CUDiM) på Arts.

14.08.2017 | Medarbejdere

1983 er tilbudt studieplads på Arts

De fleste uddannelser på Arts oplever som konsekvens af dimensionering et fald i antallet af udbudte studiepladser. De fire erhvervssproglige bacheloruddannelser, som er blevet fornyet efter overtagelsen fra BSS, har haft et fornuftigt optag og er den direkte årsag til en stigning på 4,4% i antallet af tilbudte studiepladser på fakultetet.

Viser resultater 51 til 60 ud af 575

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308320 / i40