Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Aktuelt

Nyheder

31.05.2016 | Arts

Kandidatlinje for journalistbachelorer indstilles – cand.public fortsætter

Aarhus Universitet har sammen med Danmarks Medie- og Journalisthøjskole besluttet at lukke midlertidigt for optaget på den linje af kandidatuddannelsen i journalistik (cand. public), som optager professionsbachelorer i journalistik. Uddannelsens anden linje, som optager studerende med bacheloruddannelse fra universitetet, fortsætter uændret.

31.05.2016 | Priser

Luise Ørsted Brandt modtager prisen 'For Women in Science'

Luise Ørsted Brandt, adjunkt ved UrbNet, Institut for Kultur og Samfund, modtager i denne uge en videnskabspris fra L’Oréal-UNESCO til et forskningsprojekt om farver på antikke skulpturer. Prisen ’For Women in Science’ går til kvindelige forskere i Danmark og er på 110.000 kr.

31.05.2016 | Medarbejdere

En enklere og mere tidssvarende personalepolitik

AU’s personalepolitik er blevet revideret på baggrund af kommentarer og forslag fra medarbejdere og ledere. Læs politikken på www.au.dk/personalepolitik.

Foto: Lars Kruse, Aarhus Universitet

18.05.2016 | Administrative forhold

Slut med e-mails i FirstClass 1. juni 2016

Den planlagte lukning af FirstClass går nu ind i sidste fase. Fra den 1. juni 2016 kan man ikke længere sende eller modtage e-mails i FirstClass. Mails sendt til hum-adressen vil for alle medarbejderes vedkommende blive omdirigeret til Exchange (Outlook).

Internationale forskere på rundtur i Universitetsparken, maj 2016 (Foto: Lotte Holm)

12.05.2016 | Forskning, Talentudvikling

Arts har besøg af internationale forskertalenter

Der afholdes i denne uge workshop på Aarhus Universitet for potentielle, internationale ansøgere til Marie Skłodowska-Curie Fellowships (MSCA).

10.05.2016 | Medarbejdere

Nye regler for studiefremdrift giver studerende mere fleksibilitet

Tvangstilmelding til eksamener bliver afskaffet, og der indføres maksimale studietider. Universitetsledelsen har vedtaget en række fælles regler for, hvordan den nye lov om studiefremdrift skal forvaltes på AU. Fakulteterne går nu i gang med at afklare, hvordan de nye regler skal udfoldes i praksis på de enkelte studier.

Niels Lehmann

21.04.2016 | Navne

Niels Lehmann udnævnt til prodekan for uddannelse på Arts

Konstitueret prodekan Niels Lehmann er efter en ansættelsesproces blevet udnævnt til prodekan for uddannelse på Faculty of Arts.

19.04.2016 | Forskning

Humanistisk forskning skal skabe innovation i Aarhus-virksomhed

Forskere fra Institut for Kultur og Samfund har i samarbejde med virksomheden UKON fået den første bevilling til humanistisk forskning fra Innovationsfondens InnoBooster-pulje. Det åbner døre til erhvervslivet, som kan skabe nye netværk til gavn for forskning og for fakultetets studerende.

19.04.2016 | Uddannelse

Undervisningsevaluering bliver digital

Som det sidste hovedområde på AU får Arts nu indført universitetets fælles elektroniske undervisningsevalueringssystem. Systemet er indført i forbindelse med ansøgningen om institutionsakkreditering, og det skal bidrage til den samlede kvalitetsudvikling af fakultetets uddannelser.

19.04.2016 | Nyt fra ledelsen

Milepæl nået i institutionsakkreditering

Aarhus Universitet har netop indsendt den såkaldte selvevalueringsrapport til Danmarks Akkrediteringsinstitution. Dermed er en vigtig milepæl nået i arbejdet med at opnå institutionsakkreditering.

Viser resultater 61 til 70 ud af 526

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308320 / i40