Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt

Aktuelt

Nyheder

14.01.2016 | Medarbejdere

Nekrolog over Tina Friis

Aarhus Universitet har mistet en vital kraft, organisator og menneskelig stemme.

06.01.2016 | Arts

Ny ledelse i Arts IT

Signe Hvid Maribo har overtaget funktionsledelsen i Arts IT efter Thomas Degn Nielsen.

18.12.2015 | Uddannelse, Forskning, Bevillinger

Nyt projekt skal undersøge teknologier i undervisningen

Et tværfagligt forskningsprojekt skal undersøge, hvordan nye teknologier som fx interaktive borde og robotter kan anvendes i undervisningen på Arts.

18.12.2015 | Medarbejdere

Første skridt mod større intern sammenhængskraft?

Var du forhindret i at deltage i seminaret, hvor Akademisk Råd satte Arts´ identitet og udfordringer til fælles debat, kan du her læse, hvad der gik forud for afholdelsen af seminaret, og hvad der kom ud af seminaret. Slides fra seminaret Jens Erik Kristensen: Arts, Kulturvidenskab, kulturforskning?Svend Andersen: Arts som kulturvidenskab - En…

16.12.2015 | Arts

Dekanens julehilsen

Konsolidering, kvalitet og internationalisering

16.12.2015 | Arts

Samarbejde om sproguddannelser drøftes fortsat

De faglige miljøer på Arts og Aarhus BSS drøfter stadig mulighederne for at samarbejde om uddannelserne i de europæiske sprog.

15.12.2015 | Arts

Undervisningsevalueringer til debat

Hvordan kan undervisningsevalueringer give større værdi? Det var det helt centrale spørgsmål til et ”gå-hjem”-møde om undervisningsevalueringer, hvor studerende, undervisere samt institut- og studieledere var mødt op for at debattere.

09.12.2015 | Arts

Mere viden om Arts-kandidaters kvalifikationer og beskæftigelse

Nutidens kandidater fra Arts tilfører arbejdspladser særlig værdi i kraft af deres kvalifikationer. Kandidaterne er ikke kun i stand til at udføre komplekse opgaver effektivt, men bidrager ofte med stor selvstændighed til at løfte kvaliteten i opgaveløsningen. Det viser en ny undersøgelse.

09.12.2015 | Forskning

”Vi håber, det kan styrke en følelse af fælles identitet”

Akademisk Råd har taget initiativ til et seminar, hvor Arts´ identitet skal drøftes, men hvorfor skal Arts´ identitet og udfordringer til fælles debat? Vi har spurgt Akademisk Råds formand, Nina Koefoed.

08.12.2015 | Medarbejdere

Exchange your language skills at Aarhus University

A new grassroots initiative at Aarhus University gives students and staff the opportunity to improve their foreign language skills, learn about other cultures and grow their international network for free and in an informal setting. The project is called “Language Tandem at AU.”

Viser resultater 91 til 100 ud af 525

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

308320 / i40