Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Arts Aktuelt single nyhed

Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts

En ny politik for projektorienterede forløb på fakultetet er vedtaget, og et nyt projektaftaleskema kan hentes på Arts´ Studieportal.

21.03.2018 | Arts Studier

Kandidatarbejdsgruppen under Uddannelsesforum Arts har færdiggjort en fælles politik for projektorienterede forløb på Arts. Politikken rammesætter det projektorienterede forløb som et akademisk, fagligt og vejledningsbaseret læringsforløb, der skal kvalitetssikres på lige fod med den øvrige undervisning på fakultetet.

Hent politikken "Kvalitetssikring af projektorienterede forløb på Arts"
 
Ny projektaftale/-kontrakt for projektorienteret forløb
Den fælles projektaftale/–kontrakt er blevet opdateret på baggrund af politikken. Projektaftaleskemaet kan hentes på siden om projektorienterede forløb på Arts´ studieportal.
 
Kontrakt og politik skal anvendes i forbindelse med projektorienterede forløb på Arts

Alle vejledere - og eventuelle koordinatorer - for et projektorienteret forløb på Arts skal anvende politikken og projektaftaleskemaet/-kontrakten.

Det er den studerendes ansvar at udfylde kontrakten under inddragelse af den faglige vejleder og projektværten. Kontrakten skal underskrives af tre parter, og den faglige vejleder og/eller projektkoordinatoren godkender med sin underskrift, at forløbet er fagligt relevant og kan tilrettelægges inden for uddannelsens normerede studietid.

Medarbejdere
312009 / i40