Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS

For ansatte på Aarhus BSS

Nyheder fra AARHUS BSS

AU Evacuate sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email.

19.06.2017 |

Aarhus BSS lancerer ny evakueringsapp

Aarhus BSS har netop lanceret evakueringsappen AU Evacuate, som sender varsler ud i kritiske situationer via mobil og email. Appen er lige nu i testfasen og dækker i første omgang kun Campus…

Vinderne af Copa BSS blev Lasse Nielsen, Jakob Tolstrup, Kristian Jensen, Henrik Seeberg og Andreas Albertsen fra IFSK Killers.

19.05.2017 |

IFSK Killers vinder den første Copa BSS

Den uforlignelige Jugo Politico tog endnu engang sidste og afgørende stik, da Fodboldfabrikken lagde lokaler til den første Copa BSS, arrangeret af Personaleforeningen for Aarhus BSS.

Forelæsninger bør have fokus på de studerendes refleksion. Foto: AU Foto

08.05.2017 |

Gentænk din forelæsning

Der har været store skrupler om forelæsningen også er en fremtidig uddannelsesform. Men hvis vi bruger aktiverende elementer i forelæsningen, så har den stadig en fremtid for sig, fordi den både…

Events på AARHUS BSS

tor 07 sep
16:30-18:00 | Åboulevarden 9
Byvandring: Slentretur langs åen
Tag med personaleforeningen på en slentretur langs Aarhus Å. Vi starter turen ved Dokk1 går til Mølleparken og retur. Undervejs kommer vi til at høre historier om åens store betydning for Aarhus, og dens mange forskelligartede funktioner igennem 1000 år.
tor 14 sep
17:00-22:00 | Haversmosevej 21, 8920 Randers NV
Eksklusiv oplevelse: Rundvisning og smagning på Cold Hand Winery
Cold Hand Winery ved Randers producerer dansk frugtvin på internationalt højt niveau, og personaleforeningen er glad for at kunne invitere til en eksklusiv oplevelse med rundvisning og smagning på Cold Hand Winery torsdag den 14. september.

Viser resultater 4 til 5 ud af 5

Forrige 1 2


Nyheder fra AU

307745 / i40