Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

30.06.2011 | Aarhus BSS

Ny institutleder for Department of Economics and Business

Allan Würtz bliver ny institutleder for Department of Economics and Business (Institut for Økonomi) ved Business and Social Science på Aarhus Universitet. Han vil samle det nye institut ved hjælp af åbenhed og samarbejde.

24.06.2011 | Aarhus BSS

Mønsterbrydere modtager priser

Fredagens store fakultetsfest bød også på et fagligt program, hvor blandt andet årets æresalumnepriser og årets forskningspriser blev uddelt. Flere af priserne gik til mønsterbrydere.

23.06.2011 | Aarhus BSS

Dekansekretariatet flytter ind

Dekanatet og dekansekretariatet er nu samlet i K-bygningen på Fuglesangs Allé. Placeringen i K-bygningen er midlertidig, indtil alle dekanater og dekansekretariater på AU senere på året kan samles i rektoratsbygningen på Ringgaden.

23.06.2011 | Aarhus BSS

Puslespillet er næsten på plads

Puslespillet med at få alle administrative medarbejdere placeret er nu næsten afsluttet for såvel de medarbejdere, der er ”berørte” og de, der er ”særligt berørte” af forandringsprocessen på AU. Nu er det op til den enkelte medarbejder og nærmeste leder at lægge resten af brikkerne.

22.06.2011 | Aarhus BSS

38 har fået tilbudt ph.d.-indskrivning ved Aarhus Graduate School of Business and Social Sciences

Ud af 278 ansøgere til Aarhus Graduate School of Business and Social Sciences har 38 fået tilbudt indskrivning og ansættelse på et af ph.d.-skolens programmer i forbindelse med forårets optagelsesrunde.

22.06.2011 | Aarhus BSS

Aarhus Universitet vil tiltrække kinesiske studerende

Business and Social Sciences deltager i et nyt AU-pilotprojekt for at markedsføre sig over for dygtige studerende fra Kina.

21.06.2011 | Aarhus BSS

2011 MARSELIS RUN & WALK

The 2011 Marselis Run & Walk is just around the corner, and we're gearing up for a great day together with colleagues, family and former students. So dust off your sneakers, grab a co-worker and join the Business and Social Sciences team for a 12 and 6K run or 6K walk – or simply stop by our camp to join in on the fun.

16.06.2011 | Aarhus BSS

Regler for TAP-bemandingen af institutterne ved Business and Social Sciences.

Institutsekretariaterne vil fremover bestå af op til 4 medarbejdere. Den øvrige bemanding er budgetstyret.

16.06.2011 | Aarhus BSS

Godt studiemiljø på Business and Social Sciences

De studerende på Aarhus Universitet, Business and Social Sciences, nyder godt af et velfungerende studiemiljø. Ifølge den netop offentliggjorte rapport Studiemiljø2011 er de fagligt integrerede og har god kontakt til både medstuderende og undervisere. Men selvom studiemiljøet er forbedret siden 2007, er der stadig plads til forbedringer, især for…

16.06.2011 | Aarhus BSS

ICOA skal styrke globale virksomheders bæredygtige udvikling

Mere end halvdelen af forskningscenteret ICOAS forskere skal i tæt samarbejde med globale virksomheder og internationale topforskere styrke virksomhedernes overgang til en mere bæredygtig forretning. Projektet hedder GOLDEN og løber frem til 2015.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste

308327 / i40