Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

31.05.2011 | Aarhus BSS

Postdoc, ph.d. Osman Skjold Kingo modtager Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris

Fredag den 27. maj 2011 modtog postdoc, ph.d. Osman Skjold Kingo fra Psykologisk Institut sammen med seks andre talentfulde ph.d.-forskere Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-pris.

26.05.2011 | Aarhus BSS

Nyt institutlederhold med mange visioner

Fire nye ansigter og to gengangere udgør holdet af institutledere, der skal bære hovedområdets seks institutter og AU Herning ind i fremtiden. De fem nye institutledere tiltræder den 1. juni 2011 og er ansat for en femårig periode. Stillingen som institutleder for Institut for Økonomi er endnu ikke besat.

26.05.2011 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Status for designprocessen for Business and Social Sciences

Hvornår skal vi bruge vores nye navne? Hvordan skriver vi dem? Og hvordan skaffer vi de nye logoer? Det er blot nogle af de designrelaterede spørgsmål, som bliver besvaret i retningslinjerne for designprocessen.

26.05.2011 | Aarhus BSS

Nye institutledere på Business and Social Sciences

Fire nye ansigter og to gengangere udgør det nye institutlederhold på Business and Social Sciences ved Aarhus Universitet. Der er blevet udpeget en institutleder for fem ud af de i alt seks nye institutter, mens stillingen som institutleder for Institut for Økonomi fortsat er ubesat.

19.05.2011 | Aarhus BSS

Grønne aktiviteter fortsætter på Business and Social Sciences

Med projektet ’Sustainable Campus’ vil man skabe vejen til et mere bæredygtigt hovedområde.

12.05.2011 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Funktionschefer udpeget

Sammen med den nye administrative organisering er også nogle af de fremtidige administrative chefposter på Business and Social Sciences nu besat. De seks kommende funktionschefer tiltræder formelt d. 1. juni.

12.05.2011 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Aarhus-professor er med til at sætte dagsordenen for europæisk selskabsret

Professor Paul Krüger Andersen fra Aarhus Universitet, Business and Social Sciences præsenterer intet mindre end et udkast til en europæisk selskabsretlig modellov på en stor EU-konference i maj. Europa-kommissionen og medlemslandene bakker op om arbejdet med den nye modellov.

11.05.2011 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Flot fremmøde til ”Hvad skal Danmark leve af?”

Business and Social Sciences’ foredragsrække ”Hvad skal Danmark leve af?” har været et populært tiltag her i foråret. I alt deltog cirka 300 personer i de gratis morgenoplæg, som blev holdt af nogle af universitetets dygtige forskere.

308327 / i40