Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

17.11.2011 | Aarhus BSS

Det administrative center for BSS flytter til Tåsingegade

Det er nu besluttet, at det administrative center for BSS skal placeres i bygninger i Tåsingegade, hvor det tidligere teologiske fakultet har haft til huse.

17.11.2011 | Aarhus BSS

Forskertalenter høster millionbevillinger

Med en bred vifte af nye projekter har unge forskertalenter på Business and Sciences tiltrukket næsten en tredjedel af efterårets post.doc.-bevillinger fra Det Frie Forskningsråd, Samfund og Erhverv. Den samlede sum lyder på 10,5 millioner kroner.

17.11.2011 | Aarhus BSS

Hvad gør de gode virksomheder gode?

Nyt stort årligt indeks fra forskere på Institut for Økonomi skal afdække, hvad der kendetegner de mest produktive virksomheder inden for løn, personale og ledelse.

17.11.2011 | Mennesker og kulturer, Aarhus BSS, Medarbejdere, Presse

Forsker hjælper socialt udsatte unge på ret køl

Professor Preben Bertelsen fra Psykologisk Institut har udviklet en ny metode, der skal hjælpe socialt udsatte og radikaliseringstruede unge med at få et bedre greb om tilværelsen.

17.11.2011 | Aarhus BSS

Tværfaglig workshop om ny organisationsforskning

Psykologisk Institut og Interdisciplinært Center for Organisations Arkitektur (ICOA) afholder tværfaglig workshop om mulighederne for ny organisationsforskning. Anledningen er et besøg af den førende organisationsekspert professor George P. Huber, som vil videreføre sin forskning ved at søge indsigt i neuropsykologiens verden.

Viser resultater 6 til 10 ud af 20

Forrige 1 2 3 4 Næste

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40