Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

13.09.2011 | Aarhus BSS

Flot fremmøde til innovationsseminar

Samtlige pladser var optaget ved sidste uges seminar ”Hvorfor har virksomheder brug for en innovationsstrategi?”, som var det første i rækken af seminarer om innovation på Institut for Marketing og Organisation. Til stede var både forskere, erhvervsfolk og studerende.

13.09.2011 | Aarhus BSS

Institutleder er udnævnt Ridder af Dannebrog

Henrik Høgh-Olesen, institutleder på Psykologisk Institut, er den 9. september blevet udnævnt til Ridder af Dannebrogsordenen. Ridderkorset får han bl.a. for sit store arbejde på AU og Psykologisk Institut.

08.09.2011 | Aarhus BSS

Økonomi-forsker vinder pris ved verdens største ledelseskonference

Adjunkt Anders Ryom Villadsen vinder prisen for bedste ph.d.- afhandling i ’Public Nonprofit-Divisionen’ på den årlige internationale ledelseskonference ’Academy of Management’ 2011.

06.09.2011 | Aarhus BSS

Personaleforening for alle

Personaleforeningen dækker nu hele Business and Social Sciences, så nu kan alle ansatte melde sig ind og deltage i mange interessante, sjove og sociale arrangementer.

02.09.2011 | Aarhus BSS

Studerende og topledere sætter hinanden stævne

Den 4. november 2011 sætter elleve af Danmarks mest prominente topchefer hinanden og de studerende stævne på Aarhus Universitet. Temaet er ”ejerskabsformer”, og arrangementet er åbent for både studerende og virksomheder. Den nystiftede studenterforening, Aarhus Symposium, står bag det ambitiøse initiativ.

Viser resultater 6 til 10 ud af 11

Forrige 1 2 3 Næste

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40