Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

27.04.2012 | Aarhus BSS, Meddelelser, Medarbejdere

Nyt fra AU HR

Læs om lønforhandling 2012, ny psykolog-ordning, medarbejderudviklingssamtaler (MUS), tiltag på elevområdet og fælles retningslinjer for bl.a. fridage og befordringsfradrag.

Den overordnede placering af undervisningen på BSS ligger nu fast. Foto: AU Foto.

26.04.2012 | Aarhus BSS

Placering af undervisning efter sommerferien

Det store undervisnings-puslespil er så småt ved at være færdigt, og den overordnede placering af undervisningen på BSS ligger nu fast.

"Gerda" er AU’s fælles alumneportal.

26.04.2012 | Alumner, Aarhus BSS

Velkommen til Gerda

"Gerda" er AU’s fælles alumneportal, hvor alumner og medarbejdere kan oprette en online-profil og deltage i det store AU-netværk. På Gerda kan man få et samlet overblik over alle tilbud til alumner fra AU.

Bliv bedre til at komme ud med dine budskaber i medierne. Tag et kursus i medietræning. Foto: Søren Kjeldgaard/AU Kommunikation.

24.04.2012 | Medarbejdere, Videnudveksling, Aarhus BSS

Kom ud med dit budskab - Tag på medietræningskursus

AU Kommunikation tilbyder nu tre nye kurser i medietræning. Vælg det kursus der passer bedst til dine behov.

24.04.2012 | Medarbejdere, Uddannelsespolitik , Studerende, Aarhus BSS

Ny e-læringsplatform sendes i udbud

Aarhus Universitet er nu ved at være klar til at investere i en ny e-læringsplatform, et såkaldt Learning Management System (LMS). Hermed tager universitetet et vigtigt skridt i en ambitiøs fælles satsning på ”educational it”.

Michael Evan Goodsite, professor og centerleder af AU Herning, var den 18. april klimaekspert og medkommentator ved TV2. Foto: Colourbox.

19.04.2012 | Miljø, klima og energi, Aarhus BSS

Forsker var TV2-kommentator for en dag

Michael Evan Goodsite, professor og centerleder ved AU Herning, var den 18. april klimaekspert og medkommentator ved TV2, under det uformelle EU-ministermøde om energi og klima i Horsens. Han er begejstret for oplevelsen, der blandt andet gav ham en bedre forståelse for journalisters arbejde.

Jurastuderende fra Aarhus Universitet, Business and Social Sciences, deler en flot tredjeplads med Harvard i stor international konkurrence. Foto: Colourbox.

19.04.2012 | Priser, Aarhus BSS

Jurastuderende i top tre blandt de bedste universiteter i verden

Jurastuderende fra Juridisk Institut har bevist, at de hører med i verdenseliten. I en stor international konkurrence er de blevet nummer tre sammen med Harvard kun slået af det indiske universitet Nalsar, der vandt, og UCL fra London, der blev nummer to.

Alle de studerende på BSS skal i denne måned vurdere servicen på BSS' biblioteker. Foto: Jesper Rais, AU Foto

19.04.2012 | Aarhus BSS

Servicen på BSS' biblioteker skal vurderes

For første gang siden fusionen skal servicen på hovedområdets biblioteker undersøges. I første omgang er det de studerende, der skal vurdere kvaliteten.

18.04.2012 | Navne , Aarhus BSS

44 år i sindets tjeneste

Lektor Thomas Nielsen var med til at bygge Psykologisk Institut op fra bunden i 1968 og han er blevet hængende lige siden. Nu ansættes han som ekstern lektor, og ser tilbage på fem årtier i sindets tjeneste.

Bente Mosgaard Jørgensen fra Institut for Erhvervskommunikation fik hjælp til at synkronisere sin HTC mobiltelefon til BSS’ Exchange mail server.

16.04.2012 | Aarhus BSS

BSS IT runder supportsag nr. 100.000

Supportafdelingen på BSS har løst mere end 20.000 sager om året siden 2007 og kan derfor i år fejre, at supportsag nr. 100.000 er løst. Afdelingen har således hjulpet mange medarbejdere gennem diverse it-kriser.

Viser resultater 1 til 10 ud af 14

1 2 Næste

308327 / i40