Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

30.08.2012 | Arrangement, Aarhus BSS

Den nye S-bygning er indviet og klar

Den nye, højteknologiske S-bygning på Fuglesangs Allé blev officielt indviet den 30. august af rektor Lauritz B. Holm-Nielsen og dekan Svend Hylleberg samt ved en stor fest for studerende om aftenen. Forud for åbningen har der været arbejdet intensivt for at få alle detaljer på plads.

30.08.2012 | Medarbejdere, Studerende, Aarhus BSS

Mangler du overblik? Stil spørgsmål og få svar!

Både studerende og medarbejdere kan nu finde svar på store og små praktiske spørgsmål på to nye websites: StudieFAQ og MedarbejderFAQ. Målet er, at siderne skal bidrage til at styrke oveblikket over stort og småt i vores nye organisation.

23.08.2012 | Priser, Aarhus BSS

AU-forsker vinder kommunikations- og sprogpris

Adjunkt Trine Susanne Johansen fra Institut for Erhvervskommunikation på Business and Social Sciences har fået tildelt ’Forbundet Kommunikation og Sprogs Ph.d.-pris for International Virksomhedskommunikation og Sprog 2012’ for sin banebrydende afhandling om organisationers identitet. Med prisen følger 25.000 kr.

23.08.2012 | Priser, Aarhus BSS

Professor hædres med Hedorfs Fonds Forskningspris

Professor i oversættelsesstudier Karen Korning Zethsen fra Institut for Erhvervskommunikation på Aarhus Universitet, Business and Social Sciences er tildelt Hedorfs Fonds Forskningspris på baggrund af sit imponerende forskningsarbejde på området.

18.08.2012 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

Flytning giver travlhed på Business and Social Sciences

I torsdagens udgave af Århus Stiftstidende satte en række artikler spot på den omflytning af studier, der lige nu foregår på Business and Social Sciences (BSS) ved Aarhus Universitet. De interviewede studerende kritiserer BSS for manglende informationer om forandringer og flytninger.

17.08.2012 | Mennesker og kulturer, Videnudveksling, Aarhus BSS

Nyt interdisciplinært center skaber ny viden om menneskers interaktion

Hvad sker der, når mennesker interagerer med hinanden? Når vi arbejder sammen, taler sammen, og når vi forstår og misforstår hinanden? Hvilke mekanismer er i spil? De videnskabelige discipliner har hvert deres bud, men sammen kan de skabe ny og mere viden på tværs af fag, teorier og metoder. Og det er netop udgangspunktet for AU’s nye…

16.08.2012 | Navne , Aarhus BSS, Medarbejderportrætter

Ny uddannelseschef med flair for forandring

Business and Social Sciences har fået ny uddannelseschef. Anni Langberg skal styre studieadministrationen sikkert gennem fusionen. En stor udfordring, som hun går til med sindsro – hun har nemlig prøvet det før.

16.08.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold

Status på flytteprocessen

Flytteprocessen har ikke holdt sommerferie. Tværtimod er der blevet taget et ekstra stort ryk for at flytte institutter og administrative enheder i den stille periode.

16.08.2012 | Aarhus BSS, Arrangement

Aarhus Universitet sætter fokus på mindreåriges patientrettigheder

Har en mindreårig patient ret til at modsætte sig et behandlingsforslag fra forældremyndighedsindehaveren og lægen? Juridisk Institut videndeler og bygger bro mellem forskning i patientrettigheder og praksis på konference i august.

16.08.2012 | Navne , Aarhus BSS

Ny chefredaktør for toneangivende tidsskrift fundet på AU

Professor i forbrugeradfærd ved Institut for Marketing og Organisation Liisa Lähteenmäkis er nyudnævnt chefredaktør for tidsskriftet Appetite, der er blandt de ledende på området.

Viser resultater 1 til 10 ud af 11

1 2 Næste

308327 / i40