Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

23.02.2012 | Aarhus BSS, Medarbejdere, Nyt fra ledelsen

Business and Social Sciences fortsat EQUIS-akkrediteret

Den internationale akkrediteringsinstitution EFMD har netop meddelt, at Business and Social Sciences fortsat må kalde sig en fuldt EQUIS-akkrediteret business school. Det betyder, at hovedområdet kan følge den 5 årige akkrediteringsperiode med en reakkreditering i 2014, som var fastlagt for den tidligere handelshøjskole.

23.02.2012 | Aarhus BSS

EcoSense skudt i gang

Generering af nye ideer, introduktion af partnerne samt planlægning af fremtiden for EcoSense var på dagsordenen, da partnerne i forskningsprojektet EcoSense mødtes til Kick-off seminar i Aarhus den 7. februar 2012.

23.02.2012 | Aarhus BSS

AU’s alumnenetværk styrkes med nyt videoprojekt

’Welcome To My World’, et nyt videoprojekt fra AU Alumni, sætter ansigt på AU’s voksende alumnenetværk. Projektet giver indsigt i forskellige arbejdspladser og viser studerende og andre interesserede, hvor og hvordan man som alumne fra AU kan gøre karriere.

23.02.2012 | Aarhus BSS

Studerende har etableret en Networking Lounge på AU Herning

På AU Herning har man skabt en Networking Lounge for studerende. Projektet er resultatet af en undersøgelse af studiemiljøet på AU, som har givet AU Herning nogle midler til forbedring af studiemiljøet.

22.02.2012 | Aarhus BSS

Nye funktionsmailadresser

Der er nu oprettet en række nye funktionsmailadresser og maildistributionslister, som afspejler organisationen pr. 9.marts 2011.

20.02.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold, Medarbejdere

- Selvfølgelig har vi lært noget

Brugerne kan forvente mere og hurtigere support i det næste store it-projekt, lover vicedirektør for AU IT, Flemming Bøge.

17.02.2012 | Aarhus BSS

To store forskningskapaciteter er tilknyttet

Kultur- og samfundsforskere på Aarhus Univeristet får chancen for at samarbejde med og lade sig inspirere af den australske historiker Alistair Thomson og Harvard-politologen Robert D. Putnam. De to store internationale profiler vil i de kommende år være knyttet til AU som ”Distinguished Visiting Professors” (DVP).

16.02.2012 | Aarhus BSS

’Yes We Can’: Bliv klogere på kvinder og karriere

Medarbejdere og studerende inviteres nu til arrangementet ’Yes We Can’ om kvinder og karriere i dagens Danmark. AU Alumni og AU Career står bag arrangementet, hvor oplægsholdere vil give både mandlige og kvindelige deltagere nye perspektiver på kønsforskelle, personlige historier og praktiske redskaber.

16.02.2012 | Aarhus BSS

Ny institutsekretær holder styr på marketinguddannelsen

Maria Benthin Andersen er ny institutsekretær for marketing-uddannelsens bachelordel. Det er hende, der sidder med det store organisatoriske overblik, og hun nyder at have frie hænder til at gøre det på sin måde.

10.02.2012 | Aarhus BSS

Ph.d.-studerende modtager rejsestipendium

Peter Arendorf Bache fra Institut for Økonomi har modtaget uddannelsesministerens EliteForskrejsestipendium. Midlerne skal bruges på et ophold på Harvard University.

Viser resultater 1 til 10 ud af 17

1 2 Næste

308327 / i40