Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

26.01.2012 | Aarhus BSS

Institut for Økonomi indbød gymnasielærere til inspiration

Institut for Økonomi har netop afholdt den første inspirationsdag for 92 gymnasie- og handelsskolelærere. Syv forskere fra instituttet gav deltagerne inspiration, nye vinkler og perspektiver til deres undervisning inden for emner som økonomi, globalisering og demokrati.

26.01.2012 | Aarhus BSS

Her er det nye Advisory Board på BSS

I sidste halvdel af 2011 indledte fakultetsledelsen arbejdet med at oprette et nyt Advisory Board på BSS. Læs mere om de nye medlemmer her.

19.01.2012 | Aarhus BSS

Ildsjæle samler sociologien på Aarhus Universitet

Sociologi har intet institut på Aarhus Universitet. Men der er adskillige fagområder, der interesserer sig for sociologien. Det manifesterer sig i CESAU, der på den måde ikke blot lader sig beskrive som tværfaglig, men sætter en ny standard tværfagligt.

19.01.2012 | Aarhus BSS

Den nye organisering på AU sikrer de store forskningsprojekter

Forskere har meget at vinde ved en større organisation, der er endnu bedre til at løse de praktiske udfordringer ved store, internationale forskningsprojekter. Det mener Michael Goodsite, centerleder ved AU Herning, der netop har forhandlet et stort, internationalt forskningsprojekt til 4 mio. på plads på rekordtid.

19.01.2012 | Aarhus BSS

Intelligent ventilation reagerer på CO2

I auditorierne på Fuglesangs Allé kan ventilationsanlægget mærke, hvor mange studerende der er i et lokale ved at måle den CO2, de udånder. De nye sensorer er led i strategien for et mere bæredygtigt BSS, og effekten kan mærkes på indeklimaet – og på elregningen.

Viser resultater 1 til 5 ud af 10

1 2 Næste

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40