Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

21.06.2012 | Videnudveksling, Arrangement, Aarhus BSS

BSS vært for international ph.d.-sommerskole

50 ph.d.-studerende fra 17 forskellige lande skal samarbejde med danske virksomheder om bæredygtighed inden for miljømæssig- og økonomisk psykologi. Det sker, når Institut for Marketing og Organisation afholder international ph.d.-sommerskole.

21.06.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold, Medarbejdere

Status på overgangen til det fælles mail- og kalendersystem

Alle medarbejdere på AU er ved at blive flyttet over i et nyt fælles mail- og kalendersystem. Det er en kompliceret opgave, som kræver et stort logistikarbejde. AU IT prioriterer sikker drift, og planlægger flytningerne i et tempo, som sikrer, at alle medarbejdere kan få den nødvendige support.

21.06.2012 | Arrangement, Medarbejdere, Aarhus BSS

Video fra Fakultetsfesten 8. juni

Se eller gense en række af begivenhederne fra Fakultetsfesten.

21.06.2012 | Aarhus BSS, Priser

Studerende finder guldkorn til Danske Bank

Studerende fra BSS har givet Danske Bank større indsigt i fremtidens eksportpotentiale for små og mellemstore virksomheder.

21.06.2012 | Bevillinger, Aarhus BSS

Fem millioner til juridisk forskning

Juridisk Institut har som de eneste i år modtaget hele tre post.doc.-stipendier fra FSE. De tre stipendier har en samlet sum på fem mio. kr., hvilket er det højeste beløb givet til en enkelt institution i år.

21.06.2012 | Navne , Aarhus BSS

Professor udnævnt til konkurrenceankenævnet

Som nyslået medlem af konkurrenceankenævnet har juridisk professor Palle Bo Madsen, fået et fagligt skulderklap. Udnævnelsen falder i tråd med hans faglige fokusområder og hans evige ønske om at udvikle sig.

21.06.2012 | Nyt fra ledelsen, Medarbejdere, Aarhus BSS

BSS-strategien er sendt til universitetsledelsen

BSS’s strategi for de kommende fem år er nu sendt til universitetsledelsen, hvor den sammen med de øvrige hovedområders strategier skal skabe rammerne for AU’s fælles strategi.

21.06.2012 | Navne , Aarhus BSS

Medlemmerne af institutfora er fundet

De syv institutfora, som skal sikre institutternes faglige og sociale identitet og sammenhæng, er nu blevet bemandet. Seks af medlemmerne er blevet spurgt til deres forventninger til de nye fora.

14.06.2012 | Medarbejdere, Studerende, Aarhus BSS

Meget begrænset it på hele AU fra 22. juni

På grund af omfattende systemarbejde og opdateringer vil de fleste af universitetets it-services være utilgængelige fra fredag den 22. juni kl. 16.00 til kl. 06.00 den 23. juni.

13.06.2012 | Priser, Arrangement, Alumner, Aarhus BSS

Årets prismodtagere på BSS

Ved Fakultetsfesten 8. juni blev sløret løftet for årets forsker, årets underviser og årets to alumner på Business and Social Sciences.

Viser resultater 1 til 10 ud af 17

1 2 Næste

308327 / i40