Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

15.05.2012 | Arrangement, Invitationer, Priser, Aarhus BSS

Rigmor & Carl Holst-Knudsens Videnskabspris 2012

Aarhus Universitet uddeler 25. maj en af Danmarks ældste og fornemste priser – Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris. Prisen går til to forskere, som har udmærket sig på allerhøjeste niveau, og som i deres bemærkelsesværdige karrierer har høstet stor national og international anerkendelse. Derudover uddeles otte ph.d.-priser.

10.05.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold, Studerende

Ny planlægning af undervisningen

Nyt fælles system skal gøre det nemmere at planlægge undervisningen og forbedre udnyttelsen af lokalerne på BSS. Overgangen til det nye system, 'Syllabus', vil dog betyde enkelte forsinkelser af skemaerne for efterårssemestret 2012.

10.05.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold

Det er det hele værd – En status på flytteprocessen

Flytteprocessen er nu for alvor i gang. Tre ud af seks BSS-institutter er så småt kommet på plads i deres nye lokaliteter. Hen over sommeren venter en stram tidsplan med flytninger, der afløser hinanden med kun et par dages mellemrum. Flyttesekretariatet, der varetager det overordnede koordineringsarbejde, er klar ”til kamp” og håber på kampgejst,…

10.05.2012 | Aarhus BSS, Navne , Arrangement, Sprog og kommunikation

Ny professor i CSR-kommunikation

Anne Ellerup Nielsen er per 1. januar 2012 udnævnt til professor MSO ved Institut for Erhvervskommunikation. Den 16. maj holder hun tiltrædelsesforelæsning om sit ekspertfelt - CSR kommunikation.

03.05.2012 | Aarhus BSS, Priser

Studerende fik andenplads til verdens største case competition

Et hold bestående af en Full Time MBA-uddannet og fire cand.merc.-studerende fra Institut for Marketing og Organisation har netop vundet 2. pladsen i verdens største og internationalt mest anerkendte case competition, Hult Global Case Challenge. Aarhus-holdet har udviklet en forretningsmodel, der skal give fattige børn i udviklingslande bedre…

Viser resultater 6 til 10 ud af 13

Forrige 1 2 3 Næste

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40