Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Nyheder

02.03.2012 | Aarhus BSS, Studerende, Priser

Cand.merc.- studerende og MBA vinder stor international case competion i Dubai

Et hold af fire cand.merc.-studerende og en MBA-uddannet fra Institut for Marketing og Organisation har netop besejret en række MBA-hold fra nogle af de højest rangerede universiteter i verden ved en stor konkurrence i Dubai.

01.03.2012 | Aarhus BSS

Nyt forskningscenter skal undersøge velfærdsordningers effekt på den tidlige barndom

Hvad betyder barsels- og sundhedsplejerskeordning egentlig for spædbørns helbred og udvikling? Det spørgsmål skal to nye ph.d.-projekter ved det nyoprettede center, AU RECEIV, ved Institut for Økonomi nu svare på.

01.03.2012 | Aarhus BSS

AU Energy vil skabe bredt samarbejde inden for energiforskning

Med projektet AU Energy forsøger Aarhus Universitet at fremme samarbejdet mellem alle de bedste kræfter inden for energiforskning ved AU. Forskere ved Business and Social Sciences skal styrke netværket.

01.03.2012 | Aarhus BSS

Vil du være med til at skabe en bredere Personaleforening?

Nu har alle ansatte på BSS en unik mulighed for at blive repræsentant for Personaleforeningen og præge de arrangementer, som foreningen sætter i gang. Ved generalforsamlingen den 27. marts har alle ansatte ved BSS mulighed for at melde sig ind i bestyrelsen eller komme med gode idéer til arrangementer.

01.03.2012 | Aarhus BSS

Statskundskab søsætter mentor-eksperiment

Med midler fra studiemiljøpuljen har Institut for Statskundskab netop skudt gang i et pilotprojekt, hvor 30 ældre studerende giver deres erfaringer med studielivet videre til mentees på 2. semester. Ambitionen er at sænke frafaldet og forbedre studiemiljøet - og måske inspirere andre institutter.

Viser resultater 16 til 20 ud af 20

Forrige 1 2 3 4

Arrangementer

Ingen nyheder i denne liste

308327 / i40