Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

22.10.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold

Sidste BSS-institut flytter nu

Den 24. oktober flytter Institut for Marketing og Organisation fra Haslegården til Universitetsparken. Dermed er der sat punktum for den overordnede flytteproces.

22.10.2012 | Arrangement, Videnudveksling, Aarhus BSS

Partnere fra hele Europa videndeler om det internationale universitet

Den 24.-26. oktober samler projektet IntlUni partnere fra 38 universiteter og 28 lande til videndeling på Aarhus Universitet. Målet er at dele erfaringer om det at være et internationalt universitet.

22.10.2012 | Medarbejdere, Aarhus BSS

Vi er kollegaer – ikke modstandere

Både institutter og administration skal lære, hvordan vi kan bruge hinanden, tage ansvar og opbløde specialiseringen for at skabe et smidigt samarbejde. Fælles er, at alle gør, hvad de kan, siger uddannelseschef Anni Langberg.

22.10.2012 | Medarbejdere, Administrative forhold, Aarhus BSS

Nye snitflader stiller krav til samarbejdet

Den nye organisationsform på AU har udfordret samarbejdet og ansvarsfordelingen mellem afdelinger. Men den nye struktur må ikke blive en undskyldning for ikke tage ansvar, siger sekretariatsleder.

19.10.2012 | Aarhus BSS

En matrix-organisation har brug for medarbejderne

Lektor Frances Jørgensen forsker i krydsfeltet mellem organisationer, medarbejderudvikling og innovation. Hun har set mange gode og dårlige eksempler på matrix-organisationer og fremhæver her nogle afgørende udfordringer i forhold til medarbejderne - ud fra en kvalitativ tilgang.

12.10.2012 | Aarhus BSS, Medarbejdere, Nyt fra ledelsen

Task force skal sikre samarbejdet og finde løsninger

Dekanatet har nedsat en gruppe med tværfaglige repræsentanter, som skal sikre, at opgaver løses og ikke strander uforløst. Gruppen mødes hver tredje uge og har store som små opgaver på dagsordenen.

04.10.2012 | Administrative forhold, Aarhus BSS

BSS får visuel særidentitet

Universitetsledelsen har vedtaget, at Business and Social Sciences kan benytte en særlig visuel identitet, som skal styrke vores profil for at opnå og fastholde akkrediteringer.

04.10.2012 | Studerende, Arrangement, Aarhus BSS

BSS Graduation

Aarhus University, Business and Social Sciences is proud to invite graduates, family and friends to the 2012 Graduation.

04.10.2012 | Administrative forhold, Aarhus BSS, Medarbejdere

Store udfordringer for de administrative medarbejdere

Den omfattende fornyelse og samkørsel af administrative it-systemer stiller i øjeblikket meget store krav til de administrative medarbejdere, både i back office og front office.

04.10.2012 | IT-systemer, Aarhus BSS, Administrative forhold

Support af undervisningslokaler har altid højeste prioritet

Siden sommerferien har der været et stærkt og kritisk fokus på AU IT’s primære ydelser for BSS – primært ift. de studerende, men også til flytninger, oprettelser af medarbejdere samt implementering af nyt mail- og kalendersystem. Support af undervisning har dog altid højeste prioritet, siger IT-chef.

Viser resultater 1 til 10 ud af 15

1 2 Næste

308327 / i40