Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

Topledere samles til Oecon-konference. Foto: Colourbox

21.09.2012 | Arrangement, Aarhus BSS

Topledere samles til Oecon-konference på Aarhus Universitet

Lørdag den 29. september 2012 afholdes Oecon-konferencen 2012 på Aarhus Universitet, hvor danske og internationale topledere og økonomer samles om dette års emne: ”Globalisering og vækst”.

Nye konteringsprincipper er nu implementeret på BSS. Foto: Colourbox

20.09.2012 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Nye konteringsprincipper er trådt i kraft

Fra september 2012 er en ny konteringsstruktur trådt i kraft, som betyder, at alle fakulteter og institutter på AU som udgangspunkt skal arbejde på samme måde. Desuden er Økonomi og Planlægning flyttet.

Dekan Svend Hylleberg beklager åbent, at der fortsat er nogle ting, som ikke kører her tre uger efter studiestart, men understreger, at både ledelse, de administrative afdelinger og institutter knokler for at komme i mål. Foto: Jesper Rais, AU Kommunikation

20.09.2012 | Nyt fra ledelsen, Administrative forhold, Aarhus BSS

Dekan: Vi er ikke i mål endnu, men det kommer vi

Dekan Svend Hylleberg erkender, at der fortsat er meget at arbejde på, før BSS er en velsmurt organisation. Men han understreger samtidig, at der knokles alle steder for at forbedre situationen og håber på fortsat tålmodighed hos medarbejderne.

20.09.2012 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Frisk underviser løste lokaleproblemer i uniparken

En pragmatisk underviser løste et dobbeltbooking-problem ved at tage sine ca. 150 studerende med i Universitetsparken. Med to systemer og mere end 20.000 undervisningsaktiviteter er dobbeltbookinger desværre en risikofaktor, som der arbejdes hårdt på at undgå.

Studiestarten i år har været mere kaotisk end normalt. På BSS’ institutter fylder de lavpraktiske ting fortsat meget i hverdagen. Foto: Colourbox

20.09.2012 | Aarhus BSS, Administrative forhold

Institutter: de lavpraktiske ting fylder i hverdagen

Det er ingen hemmelighed, at studiestarten i år har været mere kaotisk end normalt. På BSS’ institutter fylder de lavpraktiske ting fortsat meget i hverdagen, og det påvirker medarbejdernes faglige stolthed og tålmodighed.

20.09.2012 | Priser, Aarhus BSS

Ph.d.-studerende får tildelt “EAIR Outstanding Paper Award 2012”

Lise Degn, ph.d.-studerende ved Dansk Center for Forskningsanalyse, har fået tildelt “EAIR Outstanding Paper Award 2012”, for bedste paper forfattet af en “younger researcher”, dvs. en forsker under 35 år, fra EAIR – The European Higher Education Society ved selskabets årlige konference.

20.09.2012 | Navne , Bevillinger, Aarhus BSS

AU Herning-professor modtager fornem pris og legat

16. juli modtog professor Elsebeth K. Sorensen prisen, der skal fremme den kulturelle forbindelse mellem Island og Danmark med særlig henblik på forskning og uddannelse.

Master i Skat ved Aarhus Universitet er fuldt akkrediteret.

07.09.2012 | Uddannelse, Aarhus BSS

Master i Skat ved Aarhus Universitet – fuldt akkrediteret

I et indslag på P1 d. 29. august blev det fejlagtig nævnt, at Master i Skat ved Aarhus Universitet ikke lever op til ACE Denmarks akkrediteringskrav. Masteruddannelsen fik akkrediteringsrådets kvalitetsstempel i 2011.

07.09.2012 | Arrangement, Aarhus BSS

Virksomhedsovertagelse: Hvordan påvirker det innovationen?

Hvordan har Duponts overtagelse af Danisco ændret praksis og strategi i forhold til innovation? Det vil Hans Elbek Pedersen, Senior Vice President i Danisco, give tilhørerne indblik i, når han gæster Aarhus Universitet, Business and Social Sciences fredag den 21. september.

Dekanatet vil gerne takke alle for at have ydet en ekstra stor indsats i den seneste tid. Foto: Colourbox

07.09.2012 | Aarhus BSS

Studiestart på høje nagler

Årets studiestart har ikke været nem. Både på institutterne og i administrationen har tempoet været højt. Dekanatet vil gerne takke alle for at have ydet en ekstra stor indsats i den seneste tid.

Viser resultater 1 til 10 ud af 12

1 2 Næste

308327 / i40