Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

30.04.2013 | Aarhus BSS, Arrangement, Medarbejdere

BSS inviterer alle medarbejdere til fakultetsfest/gensynsdag

Alle medarbejdere på School of Business and Social Sciences inviteres til Fakultetsfest/Gensynsdag den 7. juni 2013.

23.04.2013 | Aarhus BSS

Status på implementering af Blackboard

Implementeringen af det nye LMS, Blackboard, er i fuld gang. Her følger en status over de første skridt.

22.04.2013 | Aarhus BSS

Forskere fra Statskundskab og Jura mødes til fodbolddyst

Der er lagt op til ekstraordinær underholdning, når politologerne og juristerne kæmper om, hvem der er bedst til fodbold. Fredag den 3. maj kl. 17.15 spiller forskerne ved Institut for Statskundskab og Juridisk Institut mod hinanden, inden de studerende overtager banen på Katrinebjergskolen.

Den 30. maj tager personaleforeningen med Aarhus Searangers’ hurtige RIB-både rundt i Aarhus-bugten og omkring Norsminde Kro til en sandwich.

22.04.2013 | Aarhus BSS

Lille overskud i BSS’ personaleforening for 2012

Den 11. april var der generalforsamling i BSS’ personaleforening. Formand Jacob Jensen kunne berette om et lille overskud og mange gode arrangementer i 2012 og om, at han nu træder tilbage efter 10 års bestyrelsesarbejde.

21.04.2013 | Aarhus BSS

Det arbejder BSS’ task force med

BSS’ tværfaglige task force mødes fortsat hver tredje uge for at behandle emner, som kræver tværgående koordination og har betydning for hele hovedområdet. Her følger et kort referat fra det seneste møde 17. april.

Udenlandske gæsteforskere står ikke alene med papirarbejdet, når de kommer til Aarhus. Internationalt Center tilbyder nu gode råd, praktisk hjælp og kyndig vejledning til alle universitetets gæsteforskere. Foto: Colourbox

19.04.2013 | Aarhus BSS, Administrative forhold, Medarbejdere

Internationalt Center klar til at hjælpe BSS’ gæsteforskere og -ph.d.’ere

Internationalt Center tilbyder nu at hjælpe udenlandske gæsteforskere på BSS med papirarbejdet. Servicen er allerede kendt på både Arts og ST, og nu er også BSS og Health kommet med i ordningen.

18.04.2013 | Aarhus BSS

Sidste dag i april bliver O-dag på AU

Omnibus hedder den nye avis, der udkommer på Aarhus Universitet den 30. april. Vi er alles, og vi er ingens avis, fastslår redaktør Lotte Bilberg.

12.04.2013 | Aarhus BSS

Veloverstået akkrediteringsbesøg på BSS

De tre dages besøg af akkrediteringspanelet fra EFMD forløb planmæssigt og dekan Svend Hylleberg takker alle involverede for deres indsats.

School of Business and Social Sciences har (i skikkelse af det tidligere ASB) været EQUIS-akkrediteret siden 2001, og dette er den fjerde re-akkrediteringsrunde, som institutionen er igennem. Foto: Colourbox.

08.04.2013 | Aarhus BSS, Administrative forhold, Nyt fra ledelsen

EQUIS-akkrediteringspanelet er ankommet til BSS

EQUIS-akkrediteringspanelet er i dag ankommet til BSS og vil være her til og med torsdag den 11. april. Det bliver 2,5 dag med en række møder med repræsentanter fra alle dele af organisationen.

BSS’ budgetter og fordelingsnøgler er nu tilgængelige for BSS’ medarbejdere. Foto: Colourbox

08.04.2013 | Aarhus BSS, Administrative forhold, Nyt fra ledelsen

BSS’ budgetter offentliggøres – internt

Dekan Svend Hylleberg har besluttet at lægge BSS’ budgetter frem til frit skue internt på BSS. Medarbejdere kan nu selv eksperimentere med ændringer i f.eks. STÅ-antal, eksterne midler, BFI-score, antal VIP’er osv.

Viser resultater 1 til 10 ud af 13

1 2 Næste

308327 / i40