Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

27.08.2013 | Aarhus BSS

Finder du, hvad du søger på AU’s web?

Benytter du Google til at finde rundt på AU’s website i stedet for AU’s egen søgefunktion? I så fald er du ikke den eneste, og derfor er AU Kommunikation nu i fuld gang med at teste og forbedre søgetjenesten. Se her hvordan søgefunktionen virker, hvorfor og hvad du selv kan gøre.

27.08.2013 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Blackboard klar til studiestart

Teamet bag Blackboard har i tæt samarbejde med AU-IT og AU-Studier sikret, at Blackboard er i luften som planlagt, og at alle studerende og ansatte kan logge på systemet og finde deres kurser.

26.08.2013 | Aarhus BSS

BSS er klar til studiestart

Arbejdsgruppen for studiestart 2013 på BSS melder, at processerne omkring studiestart kører og tidsplanerne holdes. Både studieportalerne og ruspjecerne er forbedret til i år, og kommunikationen med de studerende har kørt godt. Få en hurtig opsummering her og se, hvem du skal kontakte med spørgsmål.

15.08.2013 | Forskning, Aarhus BSS

Doktorafhandling om ny teknologi og patentret

Fredag den 30. august 2013 forsvarer Tine Sommer sin doktorafhandling med titlen Can Law Make Life (too) Simple? From gene patents to the patenting of environmentally sound technologies.

14.08.2013 | Aarhus BSS, Arts

Nye studiemiljøer åbner i Nobelparken

Til semesterstart åbner to nybyggede studiemiljøer i Nobelparken. Formålet er at skabe centralt beliggende, sociale samlingspunkter i parken. Miljøerne deles mellem BSS og Arts og kan bruges til både gruppearbejde, læsepladser og fredagscafeer.

13.08.2013 | Aarhus BSS

Det er nemt og gratis at producere videoer til undervisningsbrug

Miniforelæsninger, et interview, en samtale mellem to kollegaer – evt. via Skype, hvis det er en VIP’er på et andet universitet – og lige meget, om du ønsker at vise og pege på et PowerPoint-show eller på en green screen, imens du taler, kan det laves nemt og gratis i CUL MediaLab. Se eksempler og kontaktinfo her.

12.08.2013 | Aarhus BSS, Forskning

Nye supervilkår for eksperimentel forskning

Den 23. august åbner det nye, toetagers Cognition and Behavior Lab på Fuglesangs Allé. Her kan forskere, undervisere og studerende på BSS lave kontrollerede forsøg og evidensbaseret forskning med splinternyt udstyr. Alle er velkomne til åbningsreception og introduktion fra 13.00-17.00.

308327 / i40