Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

22.02.2013 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Resultaterne af den psykiske APV 2012

Medarbejderne er engagerede og finder i høj grad deres daglige arbejde interessant. Men stressniveauet er højt, og den faglige udviklingsproces har ifølge mange haft negativ indflydelse på deres arbejde.

Det værst tænkelige vil være, at ledelsen siger, at man ikke har kommunikeret godt nok. Der skal ske reel handling, siger medarbejderne.

22.02.2013 | Aarhus BSS

Sker der en reel opfølgning eller kun på papiret?

BSS’ medarbejdere forventer reel handling i kølvandet på den psykiske APV, men mange er skeptiske forud for den opfølgende proces. Handling på institutniveau er vigtig men ikke nødvendigvis det, der fylder mest. Det viser en rundspørge forud for APV-offentliggørelsen. Der vil ske handling, siger Svend Hylleberg.

Det mest foruroligende er, at næsten ingen oplever, at reorganiseringen har sat administrationen i stand til at reagere hurtigere på brugernes behov, siger Svend Hylleberg.

22.02.2013 | Aarhus BSS

Dekanens reaktioner på BSS’ psykiske APV

Stress, udkørthed og en omfattende reorganisering er nedslagspunkter i dekanens læsning af den psykiske APV. Nu følger en fælles diskussion og løsningsproces mellem ledelse og ansatte.

Formålet med følgegruppens arbejde er at koordinere og formidle hovedområdets opfølgning på resultaterne af den psykiske APV, så både medarbejdere, ledelse, arbejdsmiljøorganisation, samarbejdsorganisation og AU HR bliver inddraget bedst muligt i processen. Foto: Colourbox

11.02.2013 | Aarhus BSS

Sådan forløber APV-processen på BSS

Når resultaterne af den psykiske APV offentliggøres torsdag den 21. februar 2013, går APV-arbejdet på BSS for alvor i gang. Læs nærmere om processen her.

Efter de mange flytninger af institutter, studerende og foreninger har det været nødvendigt at lave en forventningsafstemning i mellem studerende, institutter og ledelser i Nobelparken for at sikre, at fredagsbarerne kan holdes uden, at det generer andre, og med et klart regelsæt og ansvarsfordeling. Foto: Poul Ib Henriksen

08.02.2013 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

Fælles retningslinjer for fredagsbarer i Nobelparken

De mange fredagsbarer, som afholdes på BSS’ lokaliteter, har vist behovet for, at studerende og medarbejdere i fællesskab udarbejder retningslinjer for afholdelse, ansvar og oprydning. Retningslinjerne er nu på plads.

Den 21. februar 2013 bliver resultaterne af den psykiske arbejdspladsvurdering (APV) offentliggjort. Foto: Colourbox

07.02.2013 | Aarhus BSS

Tilbageblik: se kategorierne i den psykiske APV

Resultaterne af den psykiske APV offentliggøres 21. februar. Forud for den opfølgende proces på BSS kan du her gense temaerne i spørgeskemaet, som størstedelen af BSS’ medarbejdere svarede på.

308327 / i40