Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

22.02.2013 | Administrative forhold, Aarhus BSS

Resultaterne af den psykiske APV 2012

Medarbejderne er engagerede og finder i høj grad deres daglige arbejde interessant. Men stressniveauet er højt, og den faglige udviklingsproces har ifølge mange haft negativ indflydelse på deres arbejde.

22.02.2013 | Aarhus BSS

Sker der en reel opfølgning eller kun på papiret?

BSS’ medarbejdere forventer reel handling i kølvandet på den psykiske APV, men mange er skeptiske forud for den opfølgende proces. Handling på institutniveau er vigtig men ikke nødvendigvis det, der fylder mest. Det viser en rundspørge forud for APV-offentliggørelsen. Der vil ske handling, siger Svend Hylleberg.

22.02.2013 | Aarhus BSS

Dekanens reaktioner på BSS’ psykiske APV

Stress, udkørthed og en omfattende reorganisering er nedslagspunkter i dekanens læsning af den psykiske APV. Nu følger en fælles diskussion og løsningsproces mellem ledelse og ansatte.

11.02.2013 | Aarhus BSS

Sådan forløber APV-processen på BSS

Når resultaterne af den psykiske APV offentliggøres torsdag den 21. februar 2013, går APV-arbejdet på BSS for alvor i gang. Læs nærmere om processen her.

08.02.2013 | Nyt fra ledelsen, Aarhus BSS

Fælles retningslinjer for fredagsbarer i Nobelparken

De mange fredagsbarer, som afholdes på BSS’ lokaliteter, har vist behovet for, at studerende og medarbejdere i fællesskab udarbejder retningslinjer for afholdelse, ansvar og oprydning. Retningslinjerne er nu på plads.

07.02.2013 | Aarhus BSS

Tilbageblik: se kategorierne i den psykiske APV

Resultaterne af den psykiske APV offentliggøres 21. februar. Forud for den opfølgende proces på BSS kan du her gense temaerne i spørgeskemaet, som størstedelen af BSS’ medarbejdere svarede på.

308327 / i40