Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

31.05.2013 | Aarhus BSS

Personaleforeningen på havet

BSS' personaleforening var torsdag den 30. maj i strålende solskin en tur på havet i Aarhus SeaRangers' lynhurtige RIB-båd. Turen gik fra Aarhus Havn til Norsminde Havn/Kro og retur. Se billederne her.

27.05.2013 | Koncert / optræden, Aarhus BSS, Medarbejdere

Ny tilmeldingsfrist til Fakultetsfesten 2013

Helt ekstraordinært åbnes der for yderligere tilmeldinger til dette års Fakultetsfest den 7. juni 2013. Man skal således tilmelde sig senest torsdag den 30. maj klokken 08.00, hvis man ikke allerede har sikret sig en billet. Programmet byder bl.a. på festtaler, prisoverrækkelser, treretters gourmetmenu og koncert med de fantastiske Queen Machine.

22.05.2013 | Aarhus BSS, Medarbejdere

Vær opmærksom på parkeringsbegrænsninger i Universitetsparken

En række medarbejdere har i de seneste dage fundet en ærgerlig besked i deres forrude. Det skyldes, at de kommunale p-vagter har været forbi for at håndhæve de parkeringsregler, der blev indført på vejene i Universitetsparken i september 2012.

17.05.2013 | Aarhus BSS, Studerende

Nyt samarbejde giver bedre rus-intro

Når de mange nye studerende på BSS møder op i august og september, sikrer et nyt samarbejde på tværs af studier, administration og rusansvarlige, at de er klædt endnu bedre på til de første ængstelige universitetsdage.

15.05.2013 | Medarbejdere, Teknisk/administrative medarbejdere, Videnskabelige medarbejdere, Aarhus BSS

Er du og kollegaerne klar til fodboldturnering på BSS?

Alle institutter, administrationen samt dekanatet på BSS inviteres til at stille hold til en nyoprettet fodboldturnering, som afholdes til september.

09.05.2013 | Aarhus BSS

Verdens pt. mest citerede forsker inden for klimapolitik ansat på AU Herning

1. august 2013 tiltræder en af verdens førende klima- og energieksperter, professor Benjamin K. Sovacool, som centerleder på Centre for Energy Technologies (CET) på AU Herning.

06.05.2013 | Aarhus BSS

Hvor meget printerpapir bruger vi på AU?

En snak med AU’s indkøbsafdeling giver altid en masse god indsigt. Vi har spurgt, hvor meget printerpapir vi cirka bruger på AU om året, og set på nogle sjove tal om vores digitale og såkaldte papirløse verden.

06.05.2013 | Aarhus BSS

Fakultetsledelsen besøger Göteborg Universitet

Den 22. maj besøger BSS’ institutledere og prodekaner Göteborg Universitet. Ifølge institutleder Thomas Pallesen skal besøget bruges til at lære af hinanden og udveksle erfaringer om alt fra undervisning til EU-bevillinger og publikationer.

04.05.2013 | Aarhus BSS

Markant stigning i søgning til kandidatuddannelser

Interessen for at læse en kandidatuddannelse på Aarhus Universitet er steget væsentligt. Det viser den første opgørelse, der er lavet, efter der er været ansøgningsfrist på langt hovedparten af universitetets kandidatuddannelser.

03.05.2013 | Aarhus BSS

Og håneretten gik til...

Fredagens fodboldkampe mellem jurister og politologer endte for både studerendes og forskeres vedkommende med sejr til Statskundskab. Med stor opbakning på tribunerne indledte forskerne med at spille 2-0, mens kampen mellem de studerende endte 3-1. Se billederne

308327 / i40