Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

18.11.2013 | Aarhus BSS

Sådan festes julen ind på BSS

Julestemningen er ved at indfinde sig, og de julesultne maver begynder at knurre efter and og brunkager. Nu er det tid til at mødes med gode kollegaer i festligt lag, til juletræsfest og til at skåle i gløgg. Her kan du få et overblik over julemånedens begivenheder og julefrokoster på BSS.

18.11.2013 | Aarhus BSS

Universitetsledelsen på besøg hos Institut for Erhvervskommunikation

Universitetsledelsen ønsker at komme tættere på de faglige miljøer og flytter derfor hver måned et af sine møder ud på et institut. Onsdag den 13. november gik turen til Institut for Erhvervskommunikation.

14.11.2013 | Aarhus BSS

Juletræsfest for alle medarbejdere på BSS

BSS Personaleforening inviterer traditionen tro alle BSS-medarbejdere og deres familier til juletræsfest. Det foregår lørdag den 14. december kl. 14.00 - 17.00 i Store Sal i R-bygningen, på Fuglesangsallé.

14.11.2013 | Aarhus BSS

Evakueringsøvelse i Tåsingegade og Frederikshus

En netop gennemført evakueringsøvelse i Tåsingegade og Frederikshus viser, at der er behov for at øve sig på krisesituationer. Blandt andet blev et fyldt mødelokale overset, og på flere etager kom de gule og orange veste ikke på. Øvelsen viste, at der er forvirring omkring, hvad en medarbejder bør gøre under en evakuering.

04.11.2013 | Aarhus BSS

Alle studerende kan have brug for en mentor

Mindre frafald, forbedret studiemiljø og styrket faglighed er blandt de fordele, man håber, kan følge af mentorordningen, som nu spreder sig på BSS.

03.11.2013 | Aarhus BSS

Spirende kunstforeninger på BSS

Både Statskundskab og Bcom har nu kunstklubber på instituttet. Det skaber en rar atmosfære og socialt sammenhold med kollegaerne ved siden af arbejdet, siger de.

02.11.2013 | Bevillinger, Aarhus BSS

Penge til to nye pilotcentre og tre projekter på BSS

Aarhus Universitets Forskningsfond har uddelt penge til to nye såkaldte pilotcentre og tre forskningsprojekter på BSS.

308327 / i40