Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

21.10.2013 | Aarhus BSS

Ændrede regler for kopiering

Fra januar 2014 ophører bibliotekets e-kompendieservice, som institutter på det tidligere ASB har benyttet sig af. ASBs forsøgsaftale på den digitale del er erstattet af en kopieringsaftale indgået mellem Danske Universiteter og Copydan, indtil en ny rammeaftale er forhandlet på plads. Se de nye 2014-regler her.

21.10.2013 | Aarhus BSS

919 gymnasieelever gæster BSS

Fra onsdag til fredag i denne uge har BSS besøg af 919 gymnasieelever, som skal i tre dages studiepraktik. Praktikken skal give gymnasieeleverne en virkelighedsnær oplevelse af bl.a. forelæsninger og øvelsestimer samt kollegie- og studielivet med pizza, spil og fællesspisning.

21.10.2013 | Aarhus BSS

Forskellen på at stå og sidde

Hvis du står op tre timer i løbet af din arbejdsdag i stedet for at sidde ned, øges din hjerterytme og dermed din forbrænding. På årsbasis svarer det til at løbe adskillige maratons, viser et nyt studie, som dermed bekræfter de gode effekter ved at rejse sig op.

10.10.2013 | Aarhus BSS

Samlet APV-handlingsplan for BSS

Den overordnede handlingsplan for den psykiske APV på BSS er nu klar.

07.10.2013 | Aarhus BSS

BSS anmoder om en ny EFMD-vurdering

Dekanatet har besluttet at anmode EFMD om en ny vurdering af BSS. ”Flere af kritikpunkterne fra EFMD skyldes, at vi ikke har forklaret BSS’ styrker godt nok i første omgang, og det vil vi gerne have mulighed for at gøre bedre” siger Svend Hylleberg. BSS beholder EQUIS-akkrediteringen frem til næste PRT-besøg.

07.10.2013 | Aarhus BSS

Sådan rammer du de studerende på Blackboard

De studerendes brug af Blackboard følger et ret fast ugentligt mønster. Se hvornår på ugen de studerende bruger Blackboard, og dermed også hvornår du som underviser har bedst mulighed for at kommunikere med dem. Se statistik, status og tidsplan for den videre Blackboard-proces.

07.10.2013 | Aarhus BSS

Institutternes ideer til APV-tiltag

Den 10. oktober bliver BSS’ overordnede handlingsplan offentliggjort på AU’s APV-side. APV-arbejdet har været i fuld gang på BSS, siden resultaterne blev offentliggjort 20. februar i år. Som inspiration og videndeling på tværs kommer her et udpluk af nogle af institutternes tiltag og ideer indtil videre.

07.10.2013 | Aarhus BSS

Hvad er godt samarbejde på BSS?

Sekretariatsledere og funktionschefer på BSS drager i november på seminar, hvor de på baggrund af input fra BSS-medarbejderne vil udarbejde nogle handlings- og adfærdsrettede statements eller ”leveregler”, som eksemplificerer principperne i det gode samarbejde.

06.10.2013 | Aarhus BSS

Funktionschefernes fokus det næste år

For fire uger siden fortalte institutlederne om deres fokus i det kommende studieår. Denne gang er det funktionschefernes tur.

02.10.2013 | Aarhus BSS, Arrangement

Diktatorerne løb med sjældent trofæ

Det blev en dag præget af god stemning og kampgejst, da forskere og administration mødtes til fodboldturnering på BSS. Vinderen blev IFSK Dictators.

308327 / i40