Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

29.10.2014 | Aarhus BSS

17 år og tre rektorer

Den 27. november går Karin Søby på pension efter 13 år på ASB efterfulgt af fire år på Interdisciplinary Center for Organisational Architecture (ICOA). I tiden på ASB var hun en uundværlig støtte for hele tre rektorer.

29.10.2014 | Aarhus BSS

Etablering af fakultetsadministrationen

Arbejdet med at organisere BSS' administration er nu gået i gang. Målsætningen er at skabe en administration, der i højere grad får mulighed for at levere de ydelser, der efterspørges af institutterne.

29.10.2014 | Aarhus BSS

Hjælp med at forebygge eksamenssnyd på BSS

For at mindske det stadigt stigende antal sager om snyd og plagiering på BSS, er der behov for, at underviserne hjælper de studerende med at forstå, hvad eksamenssnyd og plagiering indebærer. Alle undervisere opfordres til at sætte sig ind i de gældende regler på området, orientere de studerende og henvise til det tilgængelige…

15.10.2014 | Aarhus BSS

To nye fag og flere konfrontationstimer på Statskundskab

Bacheloruddannelsen på Statskundskab var egentlig køreklar i forhold til fremdriftsreformen. Alligevel tog Institut for Statskundskab initiativ til at kigge sin uddannelse godt igennem. Resultatet bliver to nye fag.

14.10.2014 | Aarhus BSS

3-årig EQUIS akkreditering til business aktiviteterne på BSS

School of Business and Social Sciences (BSS) har netop modtaget officiel bekræftelse på, at fakultetet har fået en 3-årig EQUIS-akkreditering fra EFMD for de aktiviteter, der ligger i Institut for Marketing og Organisation, Institut for Erhvervskommunikation og Institut for Økonomi.

08.10.2014 | Aarhus BSS

BSS-dimission 2014: starten på en forhåbentlig livslang relation

Fredag den 3. oktober var næsten 450 deltagere samlet til den såkaldte BSS Masters Graduation 2014. Arrangementet omfattede kun kandidater fra de oprindelige business-uddannelser, men håbet er at få flere uddannelser med fremover.

308327 / i40