Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

28.08.2015 | Aarhus BSS

Professor Klaus G. Grunert udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Klaus G. Grunert fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

25.08.2015 | Aarhus BSS

Professor Finn Frandsen udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Finn Frandsen fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

24.08.2015 | Aarhus BSS

Sådan anvender du effektiv feedback i din undervisning

Center for Undervisning og Læring (CUL) afholder inspirationsdag om effektiv feedback for fakultetets undervisere d. 2. oktober, og her er det formålet at give deltagerne en indsigt i, hvordan det er muligt at skabe et studiemiljø med feedback af høj kvalitet.

18.08.2015 | Aarhus BSS

Ny institutleder: Ideer skal komme nedefra

Den 3. august skiftede Jacob Kjær Eskildsen officielt posten som institutleder for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ud med stillingen som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse. Han ønsker at skabe et institut, hvor de bedste ideer kommer fra medarbejderne, og hvor fagligheden udvikles i forskningsmiljøerne. På en måde…

18.08.2015 | Aarhus BSS

Kontaktmønstret til lægen kan afsløre spirende fødselsdepression

De fleste mødre er psykisk sårbare i tiden efter en fødsel. Nogle få udvikler psykisk sygdom – og de tidligste tegn er hyppig kontakt til egen læge. Det viser et nyt studie fra Aarhus BSS.

308327 / i40