Du er her: AU  Medarbejdere  Fakulteter Aarhus BSS Nyheder og arrangementer

Internt nyt fra Aarhus BSS

22.12.2015 | Aarhus BSS

Institutlederen på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi er på plads

Anders Frederiksen, der siden 1. august har været konstitueret i stillingen, bliver med virkning fra 1. januar 2016 institutleder på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH).

18.12.2015 | Videnudveksling, Aarhus BSS

Alsidig og aktiv undervisning gavner studerendes læring

En varierende og aktiv undervisning med mange eksempler hjælper studerende til at forstå faget og giver som sidegevinst tilfredse studerende

11.12.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS kommer i nye digitale klæder

I slutningen af januar vil bss.au.dk blive iklædt nye gevandter og skille sig synligt ud fra det øvrige au.dk. Lanceringen af den nye hjemmeside er endnu et skridt – og et af de større – i den profileringsstrategi, der tidligere på året blev vedtaget af universitetsledelsen, og som har til formål at øge synligheden af Aarhus BSS.

11.12.2015 | Aarhus BSS

Økonomisk vækst i Kenya i fokus for seminar på Aarhus BSS

Mens den kenyanske vækst buldrer derudaf, så lider landets unikke natur. Interdisciplinært forskningsprojekt med base på Aarhus BSS vil udvikle modeller og viden, så der kan findes bæredygtige løsninger.

09.12.2015 | Aarhus BSS

Aarhus BSS på Twitter

Twitter er et fremragende medium, når det gælder om at få sin forskning ud. Artikler, der bliver tweetet meget, har op til 11 gange så store chancer for at bliver citeret hyppigt.

07.12.2015 | Aarhus BSS

De to nye prodekaner er fundet

Ny prodekan for uddannelse på Aarhus BSS bliver nuværende studieleder på Juridisk Institut, 46-årige Per Andersen, mens 52-årige Per Baltzer Overgaard fortsætter som prodekan for forskning – en post, han har bestredet siden 2011.

07.12.2015 | Aarhus BSS

Årets sidste ord – fra dekanens bord

Årsskiftet nærmer sig, og det er en anledning til at se både frem og tilbage. Tilbage på et godt år for Aarhus BSS, hvor vi også har taget hul på nogle væsentlige udfordringer. Og frem på 2016, hvor vi skal styrke Aarhus BSS yderligere.

308327 / i40